Mere din Călan, pentru elevii din Gorj

elevi-(2)

Elevii claselor I-VIII care învaţă în unităţile şcolare din judeţ au primit mere, începând cu această săptămână, Consiliul Judeţean (CJ) finalizând licitaţia pentru desemnarea firmei care să asigure produsele din cadrul acestui program naţional.

O firmă din județul Hunedoara, din orașul Călan, va asigura, pentru o perioadă de 85 de zile din anul şcolar în curs, câte un măr în valoare de 0,29 lei pentru fiecare elev din clasele I-VIII. Informația a fost făcută publică de Oana Paloș, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Gorj. „Fiecare elev de la clasele I-VIII, din tot judeţul, va primi câte un măr, conform OUG 24/2010. Valoarea totală a contractului este de 526.067 lei fără TVA, preţul unitar per produs fiind de 0,29 lei fără TVA. Contractul a fost semnat în data de 21 martie; începând cu a doua zi, a şi fost demarată acţiunea de distribuire a fructelor în şcoli”, a precizat Oana Paloş. Programul care vizează acordarea merelor în şcoli se va desfăşura concomitent cu „Laptele şi cornul”. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, la nivelul judeţului, beneficiază de cele două programe peste 38.000 de elevi, din 600 de unităţi de învăţământ.

Loading...

Citește și

CANDIDEAZĂ Bordușanu la DEPUTAȚI? Ce ANUNȚ face!

Numele secretarului general al PSD Gorj este vehiculat în interiorul organizației județene pentru o candidatură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.