MESAJ DUR pentru GUVERNANȚI: locurile de muncă din CEO, ÎN PERICOL!


Vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, Manu Tomescu, acuză toate guvernele care au condus România în ultimii 20 de ani că au dus țara într-un declin continuu.

Liderul sindical din zona Rovinari susține că, din cauza indolenței și nepăsării guvernanților, locurile de muncă din CE Oltenia sunt puse în pericol. “Drepturile și interesele noastre, locurile noastre de muncă sunt puse în pericol din cauza indolenței și a nepăsării guvernanților. În ultimii 20 și ceva de ani, ne merge din ce în ce mai rău din cauza faptului că cei care au condus această țară, guvernele care s-au succedat la conducerea țării, nu au făcut altceva decât să ducă România într-un declin. În CE Oltenia avem un contract colectiv de muncă negociat, a intrat în linie dreaptă. Trebuie să fim atenți să ne luăm drepturile care sunt trecute în CCM, să nu mai fie salariile și drepturile noastre puse în pericol. Eu nu fac altceva decât să atrag atenția că această companie este impozitată foarte mult”, a declarat Manu Tomescu.

loading...
Loading...

Citește și

SONDAJ D.I.M. Cine este POLITICIANUL cu CEA MAI MARE ÎNCREDERE în judeţ

Președintele Institutului de Analiză Investigații Publice și Politice a prezentat, miercuri, într-o conferinţă de presă, …

Un comentariu

  1. Indolenta si nepasarea este din partea liderilor de sindicat si a conducerii administrative. Nivelul de pregatire profesionala a acestora este nul. Vina guvernantilor este ca ei i-au pus pe posturi. Dumnezeu ne da dar nu ne baga si in traista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.