Mesajul EMOȚIONANT al fiicei celui mai BOGAT primar din Gorj: „În timp ce voi vă plângeți…” Citește continuarea în text


Studentă la Tehnologia Produselor Agroalimentare din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara fiica primarului comunei gorjene Slivilești, Sorin Bucurescu, unul dintre cei mai bogați primari din Gorj, a postat un mesaj emoționant pe pagina personală de socializare în care le transmite prietenilor virtuali să prețuiască cea ce au nu cea ce și-ar dori să obțină. „ În timp ce voi vă plângeți pentru că aveți păr drept sau creț, pentru că sunteți prea grase sau prea slabe, pentru că aveți sâni prea mari sau prea mici, sunt femei care nu au nici păr, nici sâni, din cauza cancerului, dar se bucură că sunt în viață! #prețuiește viața” a scris Iulia Bucurescu, fiica primarului din Slivilești. Mesajul a primit sute de aprecieri în doar câteva ore de la postarea sa.

loading...
Loading...

Citește și

Ei sunt MISS și MISTER Târgu Jiu 2019! Au câștigat MARELE titlu în concursul Balul Liceelor organizat în Piața Prefecturii, ASEARĂ! Galerie FOTO

În seara de 23 mai a avut loc mult așteptatul concurs dintre cele 13 licee …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.