Mesajul emoționant al unei ACTRIȚE din Târgu Jiu: „Ești cel mai tare om pe care l-am cunoscut vreodată!”


Decanul Facultății de Științe Economice a Universității Constantin Brâncuși din Târgu Jiu a împlinit ieri 53 de ani. Cu această ocazie profesorul universitar Dumitru Dorel Chirițescu a primit un mesaj emoționant din partea fiicei sale Andreea Chirițescu, actriță în cadrul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu. „Ah, e ziua ta, tati meu, Te iubesc atât de mult! Și dacă mi-aș dori să îți arăt în fiecare zi, în fiecare secundă, tot nu aș reuși să îți arăt adevărata dimensiune a iubirii mele! Dacă ar fi să îmi doresc enorm un lucru să se repete la nesfârșit: ar fi Copilăria mea cu tine.. să o retrăiesc în fiecare zi!! La mulți ani incredibili, tati meu” a scris Andreea pe pagina personală de socializare.

Loading...

Citește și

Petrecere cu 300 de invitați la botezul fiicei primarului Filip de la Rovinari! Nașul Anastasiei Maria, șeful Gărzii de Mediu București

În cortul mare de pe Insuliță au petrecut sâmbătă seara cei 300 de invitați ai …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.