Mesajul IMPRESIONANT al actriței Rodica Gugu Negrescu despre tânăra din Târgu Jiu NELIPSITĂ de la teatru!


Cunoscuta actriță a Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, Rodica Gugu Negrescu, face un apel către toți oameni cu suflet care au puterea de a o ajuta pe una din persoanele nelipsite de la piesele de teatru: Stoica Nicoleta Soilică. Aceasta este absolventă a Facultății de Sociologie, iar singurul ei vis este acela de a avea un loc de muncă. „Stoica Nicoleta Soilică. Plină de viată, tonică, cu o bucurie de nedescris! Inteligentă si spirituală. Gata să sară în ajutor în orice moment şi pentru oricine. Prietena noastră, a Teatrului! Prezentă mereu în sala de spectacole! Nu lipsește niciodată de la niciun eveniment! Trăiește prin teatru și alături de teatru. Împreună cu soțul ei extraordinar, formează un cuplu de „invidiat”! Un cuplu model! Nicoleta este specială tocmai pentru ca este un model pentru noi toți!

Îți mulțumim pentru că ești mereu alături de noi, de Teatrul nostru! Iti multumim pentru ca ești prietena noastră! Îți mulțumim pentru dragostea ta! Și noi te iubim și vrem sa fim mereu alături de tine așa cum tu ești mereu alături de noi!

Va rog, prieteni frumoși, să o sprijinim pe Nicoleta să-şi împlinească visul, acela de a da o mană de ajutor, de a munci, de a dărui! Absolvind facultatea, sociolog fiind, visează sa lucreze cu oameni, să poată oferi toată dragostea și experiența ei. Visează la un loc al ei, alături de colegi de muncă unde sa poată sa fie EA, cu tot ce a adunat de-a lungul anilor. Știu ca sunteți foarte mulți care aveți nevoie de un astfel de OM! Veți avea multe de câștigat! Noi, Teatrul, am câștigat enorm”, a fost mesajul postat de actrița Rodica Gugu Negrescu, pe pagina personală de socializare.

loading...
Loading...

Citește și

Număr de URGENȚĂ pentru probleme legate de salubrizare

Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj pune la dispoziția …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.