sâmbătă , 19 octombrie 2019 - 0:02

Mi-e silă!

Am urmărit-o pe ”dna doctor Vlad”, singura persoană care se respectă atât de mult, încât vorbește doar la persoana a III-a despre ea, și am avut o revelație: băăă, ‘te dreaq, dacă nu te lași dă fumat, ajungi la Pneumologie și se va uita ”dna doctor Vlad” la tine ca la o flegmă călcată și o să-ți zică, că din lipsă de noroc nu poate să-ți bage șomoiogu’ pă gât să-ți curețe hornu, că nu e plătită, în plus, cu 5.000 dă lei, pentru asta. Să mor io!

Trecând peste toate superspecializările superdoamnei superdoctor supervlad care e superpregătită și superbună, pă meserie adicătelea, laude cu care mi-a rupt creierii, timp de o oră și jumătate, că de mă uitam live, nu mă abțineam să nu sun în direct și să-i mulțumesc pentru privilegiul de a fi contemporan cu Măria Sa, duduia a vorbit despre linșaj mediatic și că a depus plângere penală pentru a ancheta procurorii cum a ajuns foaia de observație în presă. Adică nu contează că ‘mneaei a scris în acel document că e plătită necorespunzător, cu 107 milioane vechi salariu, mai vrea 50% să facă o manevră spitalicească, în plus. Ok, în parte, sunt de acord, numai că atunci când e vorba de viața unui om nu refuzi să-i faci o manevră spitalicească, condiționânt actul medical de primirea acelui spor, în condițiile în care ți-e solicitată de medicul de la Terapie Intensivă.

D-nei dr. Vlad i se par aberante toate acuzațiile care i se aduc, la fel cum mie mi se pare aberant ca un medic să invoce că nu-i face o fibrobronhoscopie unui pacient că se infectează. La fel și asistenta. Și cum se face că o asistentă însărcinată în luna a 9-a să mai fie la serviciu. N-am fost gravid, nu știu cum e, dar nu se intră în concediu de maternitate mai devreme de momentul nașterii?

Iată ”dna doctor Vlad” ce a spus ministrul Sănătății, Sorina Pintea, la Digi24, despre cazul de la Târgu Jiu. „Am văzut cazul – asta mi s-a părut extrem de grav. Managerul a procedat corect, a sesizat Comisia de etică şi Colegiul Medicilor. Asta mi se pare de neacceptat. Nu este posibil să faci chestiunea aceasta, să o mai scrii şi în foaia de observaţie. Salariile personalului medical au crescut substanţial începând cu 1 martie, dacă se invoca lipsa unei aparaturi medicale sau un alt motiv, dar nici aşa. Până la urmă eu nu cred că lucrurile stau chiar aşa la Târgu Jiu, dar e inadmisibil, mi se pare foarte grav”, a declarat ministrul Pintea.

O ultimă chestiune: domna superdoctor, pentru viitoarele apariții publice, să știți că se spune, ”exact” în loc de ”ezact”, ”exclus”, în loc de ”esclus” și ”suporte”, în loc de ”supoarte”. Și pentru cei din galeria de curling de pe feizbuc sunt valabile precizările.

P.S. Aoleu, ”dna doctor Vlad” vrea să-mi asculte procurorii telefonul, să depisteze cine mi-a furnizat foaia abjectă în care a scris că n-o tratează pe o femeie de 63 de ani pentru că nu e plătită corespunzător.

Ce să mai zic? Mi-e silă!

Loading...

Citește și

Echilibrul lui Cârciumaru…

… asta-i va lipsi organizației județene a PSD de aici înainte. Ca lider de partid …

37 comentarii

 1. Independent de subiect, articolul Dvs, cu ghilimelele de rigoare pe oricare dintre cuvintele articolul sau Dvs, este sub mediocru. Consider inadmisibila pozitia conducerii in ceea ce priveste publicarea unui asemenea material, redactat in maxim 3 minute, pe genunchi, in baie.Probabil nu o sa publicati comentariul dar cu siguranta va va marca ideea.In rest numai de bine.

 2. Trebuie curatit sistemul de sanatate. Pana acum se plangeau ca nu sunt platiti corespunzator si asa era. Dar acum dupa majorarile facute in anii recenti nu mai au motive de nemultumire ca sa primeasca spaga ! Dati afara vreo 100-200 de spagari si sa vedeti ca se vor lasa toti de acest narav grotesc si inuman al societatii romanesti. Medici , asistente , infirmiere !

 3. Felicitări pentru editorial ! Asemenea doctor in primul rand se descalifică că om și după profesional ne-a demonstrat că nu merită să lucreze intr-un spital cu oamenii. Am citit dreptul la replica,al acestei nulități absolute și am rămas siderat și cu un gust amar pentru cine plătim noi taxe și impozite in aceasta țară. Mai duduie chiar te rugam sa pleci in străinătate și să nu te mai întorci vreodată . Locul tau nu este printre oameni și îmi este lehamite de tine. Ar trebui totuși să îți ceri iertare in fata lui Dumnezeu,căci el e singurul care te poate spala de asemenea păcate. Ești o pata neagră pentru medicină gorjeană…

  • Vroiai să intre o asistentă în luna a 9a în această manevră, stimate binevoitor al sistemului de sănătate? Ești un adevărat munte de moralitate și d ebun simț!

  • De ce mă nu se califică, pentru că încalcă legea nefiind o structură cu această destinație, pentru că efectuează o manevră care punea viața pacientei în pericol, pentru că ar fi expus o asistentă și copilul acestea la o infecție mortală, pentru că acest manager de rahat și un director medical cu un comportament de descreierat care urlă la toată lumea, de la brancardier până la medici, fără să spună absolut nimic din limitare de creier? De asta stimabile? Dacă ar fi făcut procedura oricum nu i-ar fi salvat viața, dar cu siguranță o omora prin sufocare. Cine ar fi intrat în pușcărie inteligentule, Tu, care plătești taxe și impozite? Greșeala este a conducerii care trebuia să creeze structura cu aceste responsabilitați și numai atunci puteai să ai pretenții eminență. Numai atunci! Dacă femeia asta face de 3 ani această manevră benevol, pentru oameni, crezi că în caz de deces a pacientului procurorii o vor ierta? Niciodată! toate sunt bune și frumoase până la viața omului. Iar noi plătim taxe și impozite ca cei votați, adică PSD-ul prin oamenii puși în funcții de conducere să rezolve problemele din sistem, nu să pună personalul medical să facă manevre ilegale și riscante pentru pacient și personalul care le face pentru că vrei tu sau acest jurnalist celebru, numit și matei (nu merită a fi scris cu literă mare). Dacă la primul articol să zicem că n-a știut despre ce este vorba, să revii și să scrii atât de urât despre un asemenea medic, înseamnă că are în cap doar rahat de porc. Mi-e silă de un asemenea jurnalist!

 4. Sa presupunem ca acest caz se petrecea in USA,de exemplu,ce credeti,o salta politia,in secunda 2,iar un judecator o punea sa plateasca multe,foarte multe milioane de dolari,nu mai vorbesc de faptul ca i se interzicea sa mai practice vreodata…?!!!Restul e vrajeala pentru prosti si nesimntire crasa…!!!

 5. ESTI ATÂT DE DESTEPT TU ÎNCÂT TOȚI CEILALȚI PĂLESC PE LÂNGĂ EMINENȚA TA. AU FOST MII DE COMENTARII POZITIVE LA ADRESA DUMNEAI ȘI DOAR CÂTEVA SCRISE DE POSTAȘI URÂTE DAR FĂRĂ ARGUMENTE. ORICUM , ESTE JENANT DE CEEA CE TE OCUPI DACĂ ȘI ACUM DUPĂ CE S-A SPUS ADEVĂRUL CONTINUI SĂ SUSȚII ABERAȚII.

 6. Domnule Matei , ai fost vreodată la acest doctor și s-a uitat la tine ca la o flegmă? Chiar nu ți-e rușine, pupincurist politic, plătit din banii contribuabililor prin intermediul ciumei roșii? Ai sictir! Sunt mii de mesaje de apreciere și de susținere și tu continui să arunci cu noroi în continuare. Să-ți fie rușine jurnalist de 2 bani, înregimentat politic. Nu vezi că miroși a PSD-ist de la o poștă? Păi dacă această ființă ar avea vreo vină ar mai chema idiotule corpul ministrului de control? Ești ultima jigodie de jurnalist!

  • Acest „medic” l.a consultat (mult spus) pe tatăl meu bolnav de cancer pulmonar la cabinetul său privat ,contra cost ….l.a intrebat de ce a venit,că nu are ce sa ii facă, e cancer, oricum moare….tatăl meu facuse un efort uriaș
   să se deplaseze la cabinet….iar Dna Dr, deși fusesse informată in prealabil că acesta nu cunoaște diagnosticul real, a ales sa ii ia și ultima speranta! Comportament normal de medic?! Bătaie de joc! Din păcate, acest medic a ajuns sa profeseze la un spital județean de urgență!

 7. Domnule superziarist, superfrumos, superdotat, supercalificat, supercizelat ar trebui sa respectati macar din politete, in primul rand, femeia pe care o superironizati si daca puteti in inteligenta dumneavoastra medicul care nu puteti fi niciodata. Poate doamna doctor poate sa scrie articole dar nu in stilul dumneavoastra avand prea mult bun simt, dar dumneavoastra nu o sa puteti face niciodata ce face dumneaei. Rusine celor care va publica asemea …. ca articole nu se pot numi!

 8. Domnule jurnalist care ESTI, se vede diferenta ca de la cer la pamant intre MEDICUL VLAD ELENA si inaltimea dumneavoastra , cand ajung prostii sa judece inteligenta, este vai de capul nostru, RUSINE pentru ce poate sa debiteze „Condeiul unui JURNALIST” care te crezi si raspunzi la comanda RUSINE, RUSINE

 9. Oare crezi ca noua nu ne este sila de ce poate scrie un jurnalist al Gorjului? Ne faceti de Faima, duceti Gorjul inainte ! Asa ne remarcam si noi, scoatem „inteligenta Gorjului” in fata! Vai de capul nostru cu asa oameni!

 10. Ce moaca ai deșteptule, ne e silă de lipsa ta de bun simț și corectitudine, de lipsa de educație și prostie pe care le emani la fiecare cuvânt scris? Crezi că prostești poporul cu aberațiile tele nesusținute?

  • pai si cap de butoi e mai frumoasa? aici nu e vorba de cum arata fiecare, helloooo, vorbim de competenta in meserie, care o alegi singur nu te forteaza nimeni.

 11. Ar fi cazul ca JURNALISTI ce sunteti sa luptati sa orezentati lucrurile bune care vor sa se faca intr un sistem fie el si sanitar, nu sa fiti pupincuristii managerilor care se stie ca sunt pusi pe criterii de SUPER DESTEPTI ce se cred , si impiedica toti oamenii de bine care vor sa schimbe ceva , pentru viitorul copiilor nostri, RUSINE, niciodata nu vei putea ajunge la nivelul unui OM INTELIGENT, dupa limbajul care il ai

 12. Marș la săpat pupincurist roși și în cerul gurii, nu la scris articole defăimătoare, prin ceea ce ai făcut pus de Capotă și directorul medical la fel de pupincurist ca tine , nu ați făcut să mai piardă PSD-ul încă zece mii de votanți ! Credeți că ne mai prostiți? Nu este familie din Gorj care să n-o cunoască pe dna doctor așa cum este în realitate nu cum te exprimi tu jurnalist de rahat, cum ai crede că păcălești prostimea în acest mod? Nu vei primi decât rușine în nasul tău de pușcăriaș, și cât de curând un șut în cur de la cei care te-au pus să scrii, crezând că vei aduce voturi partidului comunist. Îți garantez că prin această încercare impardonabilă de discreditare ai dat o lovitură celor care sunt la conducerea PSD, Cosmin Popescu, Weber, Cârciumaru, etc. pentru că nu putem să nu-i asociem cu asemenea mizerie jurnalistică. PSD, vei pierde și mai multe voturi la Gorj prin ceea ce faceți și meritați să vă strivească poporul ca pe niște gândaci. Te vom vota partid drag cu toții! Te rugăm să mai scrii astfel de articole, să știe și mai mulți ce poame sunteți!

 13. Pai nu poate jurnalistul sa facă ce face un medic și nici invers, dar acest medic nu își face treaba din câte se vede, lasă pacienții la ușa pentru ca nu e renumerat cu bani mai mulți, deși ia prea mult pentru munca depusa. Rușine, fără profesionalism și multa gargara fără rost.

 14. nu sunt fanul domnului, dar, in acest caz cam are dreptate. daca simti ca nu e potrivit salariul desi tu lucrezi si in privat si la stat poti renunta. ramai la o clinica si faci acolo ce si cum crezi la ce pret doresti. vine lumea iei bani nu vine te uiti pe geam. foarte simplu. haideti sa nu o laudam pe respectiva doamna ca nu este cazul, sunt mai multe cazurile cand da diagnostice gresite si are un comportament necorespunzator .. dar este un doctor mediocru de tg-jiu nu poti sa ai prea multe sperante. daca era asa buna nu statea pe aici ca sa fim foarte sinceri. esenta.. nu-i convine salariul sa se duca doar la cabinet, o cauta cine are treaba cu ea.

  • jenant, pupincuristule, jenant!

   • jenanta esti tu tanti pentru ca te lauzi singura. hai sa nu vorbim de manageri si de ziaristi, sa vorbim de viata unui om, pe care un medic ar trebuii sa o salveze. meseria ai ales-o singura, lucrezi la stat, pe bani putini sau multi, daca nu iti convine sa mergi doar in privat unde faci ce proceduri vrei.

 15. Este dureros ca județul Gorj a ajuns rușinea țării , este cel mai corupt județ ..aici relațiile si prieteniile sunt la ordinea zilei , sa va uitați pe portalul de la Curtea de Apel Craiova cum sunt desființate soluțiile date de Tribunalul Gorj , de aici ne putem da seama ca acest județ miroase a incompetenta si a corupți , sunt multe zdrențe care s au pensionat de prin magistratura si cu toate astea ei încă își baga nasul si influentează soluțiile instantelor ..! Sper – speram sa fie anchete coordonate de DNA si cei care au greșit sa plătească ! Sau sa ne rugam la Cel de Sus ..sa le miceasca existența lor , copiilor lor si nepoților !

 16. Oare cum am ajuns un neam de cretini,fara o logica elementara,fara judecata,fara bunsimnt,etc. ? Sa zicem ca Donald Trump se enerveaza si ii ia Dumnezeu mintile,apoi dandu-si seama ca de la miliardele lui are doar cateva sute de mii de dolari pe an de la poporul american,ia un pistol,impusca un om si mai si scrie ca „nu e platit corespunzator” si mai vrea cine stie ce sporuri !Sau ce ar pati Bill Gates,sau unul din multele sute de genii ale omenirii,care au castigat de-a lungul vremii premiul Nobel,sau cine vreti , daca ar face asta !Clinton era sa dea de dracu,numai pentru ca s-a jucat cu un trabuc !Mai bine hai sa injuram jurnalistul…!Fereasca Dumnezeu…!

 17. Nu conteaza cine scrie articolul, personal o consider o satira, una care arata intr-adevar calitatea morala a unor oameni, omeni care ai o meserie, dar ca peste tot, nu toti sunt foarte priceputi in cea ce fac. Buun, pana aici este doar filosofie, dar realitatea este exact asta pe care domnul Matei(psd-ist, ne psd-ist), o expune pe intelesul oricui. Ca si domnului titular de articol si altora le este frica la gandul ca odata vor fi neatenti si se vor imbolnavi iar ca ajutor vor avea nevoie de meseriasii de prin spitale, de care vorbim, nu multi, nici putini, meseriasi in general, cu studii la Sorbona, evident din banii lor(ai nostri probabil), platite ca sa dea bine la curiculum nu ca sa-i ajute in vreun fel, luati cazul de fata..a zis ca stie, dar nu vrea ca nu e platita pentru asta, omul sa moara da-l dreacu de animal, ca nu a fost atent si s-a mai si imbolnavit si a venit sa deranjeze ditamai cur de somitate si pe asistenta cu cele 9 luni de sarcina. Din punctul meu de vedere, banii o tin pe asistenta la munca, daca vroia de la 4 lunite intra in risc maternal, apoi continua cu medical si statea linistita acasa, dar ea a vrut, constient sa se expuna la germeni(probabil de aia rai gen ebola, malaria, etc). Domnule Matei, astia de sunt solidari in cuget si simtiri cu domnita, sunt din uzina SJU, ei critica pe oricine are curajul sa le gripeze sistemul, critica si managerul, directorul medical ca urla la ei(ei fiind surzi si orbi), critica domnule pe oricine le da de lucru, banii sa vina, eventual si o spaga ceva ca pana la salariu, ce se fac…dar ajunge cu gluma. Cred ca e greu sa intelegi un medic, eu cel putin nu-i inteleg, s-au dezumanizat intr-atat ca nu le pasa daca te trimit acasa mai bolnav decat te-ai adresat lor. Te trateaza la prima vedere, simptomatic, dar nu ca la carte, analize, teste, raze, CT, RMN, chestii din secolul asta, prescriu antibiotice in draci, au ei comisioane si de acolo, prescriu retete dar rezultate zero, fereasca Sfantul sa ai ceva mai grav ca mori cu zile pana se decid ce sa faca cu tine(daca ai bani si relatii), daca se decid. Cand vad cati bani dau pe pe CNAS si CAS ma apuca plansul, sigur ca ma gandesc ca pentru asta nu primesc ce mi se cuvine, dar sper sa nu am nevoie, dar daca aaaam? Daca am, primesc o trimitere, astept o luna ca nu sunt locuri, sau ma duc la urgenta(dar mi-e cam rusine, ce ma fac?), pai urmeza calea privatului sau platesti consultatia in ambulatoriu…dar mai bine merg in privat! Dar ce se fac cei ce nu o pot face, va spun eu, plang pe la usile astora la propriu, plang si asteapta la varste venerabile, am vazut si inca vad tot acest spectacol grotesc, astepti sa te primeasca, daca mai poti sa si astepti. Femeia de 63 de ani, nu a mai putut astepta, ea este pentru ei un nimeni, dar pentru familie este cineva. Noi Romanii ne resemnam prea repede, dar daca era in sicilia? La disperare omul reactioneaza animalic..mare noroc a avut ca omul apratinator a fost unul calm si inteligent. In concluzie, nu noi suntem bolnavi ba, voi sunteti bolnavi cronic, cu tot cu studiile voastre, a-ti pierdut legatura cu societatea, v-ati dezumanizat, sunteti mici Dumnezei pe pamant…dar bravo voua, noi va facem sa fiti asa prin slugarnicia de care dam dovada, prin capul plecat si cocoasa garbovita, pozitia aia de sarumana cand va deschidem usa la grajd… Nu generalizez, am intalnit si oameni printre medici, dar vorba aceia, multa lume, putini oameni!

  • DOMNILOR DRAGI FILOSOFI „LORD” SI MULTI CA DANSUL…STITI CE NU INTELEGETI CA ACEST MEDIC A FOST DEFAIMAT DESI ESTE PREA BUN PTR ACEST SISTEM MEDICAL…PREA CORECT SI DE ACEEA ICOMONDEAZA ACEASTA CONDUCERE.ESTE CHIAR ASA GREU DE INTELES?DL MANAGER SI DL DIRECTOR MEDICAL A FACUT POZE IN ATI DIN FOAIE DEOARECE DANSII CONSIDERA CA SUNTEM PE TARLAUA DUMNELOR SCLAVI SI AU VOIE SA FACA ORICE PTR CA LI SE PERMITE DE CATRE PSD…AU COTIZAT MULT SA AJUNGA AICI SI NU AU FACUT-O PE STINNTA NUUUU NU PE STIINTA AU OBTINUT ACEST LOC „DE MERIT” IAR DL ZIARIST SCRIE PT CA ESTE PLATIT IAR ACEST ARTICOL SI NU NUMIA SUNT COMANDATE…ASTA TREBUIE SA INTELEGETI.BRONHOSCOPIA NU O VINDECA PE PACIENTA IAR ACEA ANAIZA SPIRAT PUTEA FI RECOLTATA SI DE CATRE PERSONALUL UNDE ERA INTERNATA PACIENTA.CAT TREBUIE CATE ZILE VA TREBUIE SA INTELEGETI CA A FOST TOTUL ARANJAT?!DACA TOATA LUMEA SCRIE CA ACST DR NICULESCU ESTE FFF BUN SI ISI FAC ETREABA DE CE VOR SA SCAPE DIN SISTEM DE DANSUL?
   DE CE NU VA PUNETI INTREBAREA STIMATILOR?
   PTR CA ESTE CORECT SI VERTICAL SI NU STIE SA PUPE FUNDUL CONDUCERII.ACESTI MEDICI TINERI AU VRUT SA SCHIMBE CEVA SA FAC PTR PACIENTI INSA „DOMNII” NU VOR COMPETENTI CI SA ADUCEM PILELE SA IMPUNEM SA SE ADUCA RUDE,FINE,PERIETENE,OBLIGATII POLITICE DOMNILOR.ASA CA VA ROG SA VA FACETI TIMP SA URMARITI DREPTUL LA REPLICA TV MAI ATENTI.SUNT ATATEA DOVEZI CARE ARTA ADEVARUL INSA INCERCAM SA MINTIM OAMENII CU ZIARUL…SE TOT LEAGA DE FATA CARE ESTE INSARCINATA.FATA LUCREAZA PTR CA NU UITATO OAMENI BUNI FEMEIA GRAVIDA NU ESTE HANDICAPATA EST TOT OM..NU A DERANJAT PE NIMENI CU NIMIC…VINE LA SERVICI PTR CA II PLACE CEEA CE FACE NU STA CU MNA INTINSA LA NIMENI…MUNCESTE SI AJUTA SISTEMUL ADICA IN LOC SA APRECIEZE CA VINE SI NU A FACUT PE BOLNAVA DE LA 4 LUNI CUM ZIC UNUU DINTRE DV EA A VENIT LA SERVICI,NU S-A PLANS DE NIMIC.CE VINA ARE CA S-A SPECIALIZAT PE BANII EI?
   ARE VINA CA LUCREAZA SI CA II PLACE CEEA CE FACE …OAMENI BUNI LASATI RAUTATILE SI ANALIZATI LUCRURILE REALE.S-A INTREBAT CINEVA CUM AR FI FOST SA SE INCHIDA CABINETUL .NU MAI DATI IN OAMNEII CARE MUNCESC CARE FAC CEVA PTR PACIENTI SI NU DORM.UN MEDIC CARE ESTE ATAT DE APRECIAT DE PACIENTI SI ASTA S-A VAZUT IN COMENTARII IN SUSTINEREA MORALA IN MESAJE,IN INCURAJARI ,DE CE NU INTELEGETI O DATA PTR TOTDEAUNA .ESTE USOR SA ARUNCI CU PIETRE IN OAMENII CARE MUNCESC SI ISI FAC TREABA .

 18. Dincolo de filozofie și păreri care mai de care mai neavizate, am găsit această postare care mi se pare complet de bun simț și corectă: ”Am ascultat declaraţia doamnei doctor şi, aşa cum sună, doamna nu a greşit. Pentru cine nu ştie, exercitarea profesiei de medic trebuie să respecte nişte reguli, reguli ce se găsesc în „Codul Deontologic al Profesiei Medicale”; una dintre reguli se referă la competenţa pe care un medic o are în aria specialităţii în care activează. O altă regulă, fără de care nu ai ce căuta în această profesie, este „primum non nocere”. Am înţeles că un al patrulea consult solicitat doamnei doctor ar fi făcut rău asistentei, obligată să lucreze în mediul septic, fiind însărcinată în ultima lună şi celorlalţi pacienţi internaţi în compartimentul de pneumologie, în condiţiile în care tomografia computerizată exclusese orice proces proliferativ, indicând o condensare pulmonară specifică unui proces inflamator, probabil de natură infecţioasă. Am mai înţeles că doamna doctor era ANGAJATĂ pentru a exercita o anumită specialitate, întro anumită perioadă de timp, iar investigaţiile de fibrobrohoscopie le făcea fără plată.Personal nu văd nimic rău în dorinţa doamnei doctor de a FI PLĂTITĂ pentru activitatea pe care domnia-sa o presta suplimentar. Referitor la „Jurământul lui Hypocrates”, ar trebui întâi cunoscut şi doar apoi invocat. Cât despre îndemnul „mergeti numai in privat si cereti cat vreti voi”, mi se pare corect, cu amendamentul că, dacă chiar ar fi urmat, cei care nu vor putea plăti consultaţia conform onorariului solicita de către medic, ce ar face ? Pe de altă parte, dragă Mihai, Constituţia României prevede la Art. 34: „Dreptul la ocrotirea sănătătii
  (1) Dreptul la ocrotirea sănătătii este garantat.
  (2) Statul este obligat să ia măsuri pentru asigurarea igienei si a sănătătii publice.
  (3) Organizarea asistentei medicale si a sistemului de asigurări sociale pentru boală, accidente, maternitate si recuperare, controlul exercitării profesiilor medicale si a activitătilor paramedicale, precum si alte măsuri de protectie a sănătătii fizice si mentale a persoanei se stabilesc potrivit legii.” Evident statul trebuie să GARANTEZE dreptul omului bolnav de a-şi găsi vindecarea, dear asta nu o poate face IMPUNÂND MUNCA FORŢATĂ personalului medical, ci găsind metode corecte prin care acest personal, constituit în SISTEMUL PUBLIC DE ASISTENŢĂ MEDICALĂ, să pună în practică această obligaţie a statului. Se pare că în cazul discutat, STATUL (e vorba de spital public) NU A GĂSIT (sau spitalul nu a pus în practică) METODA CORECTĂ PENTRU A MATERIALIZA PREVEDEREA CONSTITUŢIONALĂ.”

  • D-ma doctor nu a spus ca este prea tarziu pentru acea manevra! A spus ca nu este platita pentru asta. Nu ii mai luati apararea . A gresit. Putea sa spuna clar ca acea manevra nu mai are rost , ca e prea tarziu. Ofticatilor , va deranjeaza adevarul, ca multi nu isi fac treaba . Nu e general, dar se intampla , uite. Turbati de ciuda ca dl. Matei a ajuns la foaia de observatie in care ,in bataie de joc a scris ca nu e platita pentru asa ceva.Daca era ruda voastra, ce mai ziceati?
   Tot respectul insa pentru sectia Cardilologie a Spitalului Tudor Vladimirescu. Uite ca se poate , unde se vrea!

 19. Acest medic nu si-a facut datoria. Nu era de competenta ei sau n-avea chef! Unii medici au impresia ca sunt buricul pamantului, nu e asa, nu toata lumea gandeste gresit, poti avea orice meserie si vei fi respectat doar daca esti un bun profesionist. Medicocrii sunt in toate sistemele, unii cu norocul, altii cu spagile, mai putini cu inteligenta.

 20. Mars din sistem !

  Atât de proastă și jalnică mi se pare aceasta duduie cu cap de vacă și Tâmpa ca Dancila. Du-te bai in privat să muncești că te-ai făcut de cacao destul. Mare tupeu poate să aibă tampita ! Ești bun in profesia ta ratei apreciat ! Asta după ce și-a făcut-o cu mana ei ,mai e și tâmpită pe deasupra. Ce roman ar mai avea încredere să se de-a pe mana dobitoacei ! Afara cu licheaua plătită regește din sistemul de stat. Să meargă in privat cao de vaca să își câștige existența și să treacă pe foaia de observație toate frustrările ei !

 21. Părerea mea este simplă… acest sistem de sănătate este creat complet greșit, legile sunt extrem de neclare, presiunea mediatică pe personalul medical este foarte mare dar până la urmă trebuie să înțelegem că toată această bulibășeală se datorează politicienilor care conduc această țară. Păi dacă acest Capotă ar fi prevăzut o structură cu obligații clare, cu personal angajat care să deservească toți pacienții acestui spital, cu drepturile cuvenite și riscurile asumate, am mai fi aruncat acum pisica moartă că este de vină doctorița? Jurnaliștii nu fac altceva decât să învrăjbeze populația, o categorie împotriva altei categorii, astfel încât, politicienii și cei care sunt puși în funcții de conducere să poată fura în liniște, după care, să scape prin ordonanțe de urgențe special ticluite pentru ei. Oameni buni, chiar nu vedeți unde am ajuns? Ne văicărim pe toate site-urile dar nu vedem să votăm ce mama naiba trebuie, deși parcă toți sunt o apă și-un pământ. Vizavi de jurnalist, dacă nu avea altă dorință decât a scoate un adevăr la lumină, care s-a văzut că de fapt a fost o minciună crasă, putea cel puțin să nu folosească acest gen de cuvinte complet ironice, în batjocură, dând dovadă de un caracter infect, de rahat, de mizerabil ca om în primul rând. Este greu să dai dovadă de bun simț și de o educație aleasă, mai ales că respectivul medic nu i-a adresat niciodată cuvinte ofensatoare. Rușine și pentru directorul editorial al acestui ziar dna Alina SCĂUNAȘU, care niciodată nu ar fi trebuit să accepte astfel de mizerii fără să-l oblige pe respectivul jurnalist să ceară un punct de vedere persoanei afectate. În rest, să auzim numai de bine, votați PSD și angajați-l pe Matei ca purtător de cuvânt și organ de represiune editorială împotriva celor care au și alte păreri. Ne-am făcut toți ai Dracului judecători! Dacă a greșit cu ceva va plăti iar dacă nu, cine îi va spăla reputația? Matei? Un jeg tot jeg rămâne!

 22. Helo Clautare! Te vazu nevasta pe ziar nemernicule ce zici tu de doama doctore esti prost! Cand te cunoscui eu parca mai ridicai capu ca melcu da acum se pare ca esti lipit tare nenorocitule. Cu poza ta de parca esisi din poarta deschisa din Vasile Alxandri nu convingi pe nimeni spurcatule ATENTIE grija mare la flegme ……sa nu mori in wC.
  clautare esti prost mare nu uita ca esti al nostru tigan

 23. Domnule redactor RUȘINE. In toata lumea cand cineva scrie un articol este interesat de conținut, de proceduri de ce se intampla! Dumneata relatezi un caz despre care nu ai habar. Aceasta procedura descrisa in toata costa si nu se face a cererea pacientului si la cererea doctorului. Exista un risc foatre mare de contaminare pe aceasta procedura ,trebuie facuta de specialist in conditii date. Pacat ca d-ta te irosesti cu invective la adresa d-nei doctor. Nu asa se informează publicul cititor , eu sincer ma mir ca lumea citește asemenea articole calomnioase scrise de un om care in poza arata ca un inftactor. Eu trăiesc de cca. 18 ani in Monaco iar daca cineva m-ar acuza asa cum o faci d-ta pentru d-na doctor acolo ești ..linșat, nu mai vorbim de ziar . Si din partea mea rusine, ruine pentru acest aritcol. Pacat ca in poza arati ca un om inteligent dar probabil alcoolul e de vina! Să-ți fie rușine dobitocule!

  • PpunctSeiarpunc!😜 Te trezisi, Matei ??!!? Cate degete vezi? Urmărește vârful degetuluiiii, asa! Baaa, spirtarule!! “ Procurorii” de la Spitalul de sub pod( nu e pasarela prostovanilor) trebuie sa te “ asculte’ ! Stai ba, liniștit! De cand e delirumtremens , infracțiune! Si daca te-ar asculta, cât sa iei pentru boschetareala? 2-3 ani ??? Pai ti-ar prinde la fix, nu mai dai banii pe slabofictatslim, dracii din alea , care oricum nu reduc tremuratul! Spre argumentate, dobitocul citează unul dintre monumentele de prostie ale bietei noastre tărișoare! Ministrul sănătății?? Ce cacat de medic e ăla care sta toată ziua pe la tot felul de jeguri de emisiuni si ședințe de partid?? Pe Livache Genunche Pop nu-l citezi ca geniu al învățământului! Ba, Matei !! Hai sa ne-npacam! Ai 4 duble de rom zilnic la BebeLutaru, renta viagera! Plus o paine si un cârnăciori de la Lidl! Si daca am aici acceptul tău, maine semnam contractul! Ce sa faci tu??? Sa nu mai faci nimic!! Daca stai mamaie prin cârciumi, fara sa mai chinui pixul, deja faci un bine major societății!! Baaa, 4 duble😜😜😜 Ce zici?

 24. Clau clau sa te ferească Bunul Dumnezeu să ajungi pe la noi că te trimitem direct la morga puturosule.

 25. sabotu pupincurist a lui smiorcaila primaru invatator sabotat isi monta brigada de postaci platiti la negru de fratele mai gras al primarelului fericit sa injure si aici…. apropos: madam dotora ete vecinica pupincuristului de smiorcaila primar Ce se aseamana se aduna. Boschetarii la boschetari trag si se unesc… bochetarii din brigada lui vanisi smiorcaila se mutara cu flegmele pe tine claudiule :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: