Miercuri, o singură ambulanță a DESERVIT TOT Gorjul! SJA a angajat însă o statisticiană debutantă, de profesie ȘOFERIȚĂ!


La Serviciul Județean de Ambulanță Gorj, deciziile care se iau sunt care mai de care mai trăsnite. Managerul SJA se plânge că are o singură ambulanță, într-o zi, la dispoziția tuturor gorjenilor, că nu face face la solicitări, în timp ce, organizează însă concurs în care promovează un statistician debutant și îi pică pe toți candidații la posturile de ambulanțier. De altfel, din lipsa personalului de intervenție, un bătrân cu atac cerebral a fost plimbat, miercuri, printre spitale, rudele acuzând, fără menajamente, Ambulanța Gorj.

Problemele de personal de la Ambulanța Gorj sunt critice dar, pare că, doar presa le vede, nu și autoritățile. Recent, Gorj-Domino a relatat că la concursul pentru cele două posturi de ambulanției organizat de SJA au fost picați toți cei 15 candidați, dar, și faptul că, conducerea instituției a preferat să angajeze aici un jurist pensionar, în loc să dea posibilitatea accederii în post a unui tânăr, asta mai ales că, acel candidat a fost trecut cu multă indulgență peste linia de start (cu o sutime la proba scrisă).

Nu este singura angajare care pare ciudată într-o perioadă în care chiar și managerul SJA se plânge că are criză de personal de intervenție, acesta spunând chiar ieri, la un post de radio, că miercuri a avut o singură salvare la dispoziția tuturor apelanților, din județ, la 112.
,,Ieri a fost o singură ambulanță cu medic, alta făcând transferul unui pacient la București..”, a spus ieri, la radio, managerul SJA Gorj.

Când țara arde, Mitroi se piaptănă…

Recent, după cum se vede pe site-ul instituției, SJA a angajat un statistician debutant, câștigătoarea din cei 10 candidați intrați la scris fiind chiar Raimonda Dunăvățu, cunoscută pentru participările la campionatele de bugy din Gorj și din afara județului, o șoferiță excelentă care va conduce însă la SJA doar calculatorul.
Să mai punem la socoteală că, în urmă cu scurt timp, SJA a mai trecut printr-un scandal, legat de celălalt post de statistician din instituție, care a fost contestat de fiica unui cunoscut medic din județ. Postul a fost ocupat atunci de cumnata lui Gabriel Giorgi, cunoscut vicepreședinte PSD Gorj.
Urmare a acestor decizii de management, un bătrân cu atac cerebral a așteptat miercuri cinci ore la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Târgu-Jiu, până să fie, într-un final, transferat la un spital din Craiova. Familia victimei, potrivit Radio Infinit, a dat vina pe angajații Serviciului de Ambulanță Gorj, care l-au plimbat pe bătrân, de la un spital la altul, deși medicii erau depășiți de situație și trebuia dus la o unitate mai mare.

loading...
Loading...

Citește și

Feurdean susține astăzi la Camera Deputaților reducerea vârstei de pensionare și a stagiului de cotizare în minerit și energie!

Ioan Feurdean, secretarul Sindicatului Solidaritatea 2013 din cadrul Carierei Lupoaia, a fost delagat să reprezinte …

Un comentariu

  1. Societatea romaneasca e putreda pana la ultimul calic… cei care mai aveti capul pe umeri plecati! Nu se intrezaresc semne de mai bine in saraca noastra tara…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodată site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.