duminică , 21 octombrie 2018 - 10:51

Mii de oameni din CEO își pierd locurile de muncă! Vezi din ce DATĂ!

termo-miner-ceo

La sfârșitul săptămânii trecute, liderii de sindicat, după discuțiile cu supraveghetorii CEO, au primit vestea că cele două mii de disponibilizări prevăzute în planul companiei pentru 2017 se vor face începând cu luna mai.

Mai mult, la concedierile din următoarele luni sunt vizați, în primul rând, salariații TESA: „Se vor face concedieri mai ales în rândul TESA, după cum au lăsat să se înțeleagă cei din CS: Noi continuăm cu strângerea semnăturilor pentru greva generală, membri de sindicat din Jilțuri și de la SME Oltenia semnează cu două mâini. Nemulțumirea în rândul salariaților e totală, fiindcă și-au dat seama că nimeni nu se gândește să majoreze salariile plafonate de șase ani, din contră. Așa că sunt hotărâți să participe toți la mișcările sindicale care vor urma foarte curând”, a spus liderul SME Jilț Turceni, Adrian Marciuc.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

DEMERSURI la guvern pentru DEBLOCAREA fronturilor de lucru la Cariera Jilț Nord

Mihai Weber anunță că Ministerul de Finanțe a dat aviz favorabit pentru proiectul de hotărâre …

2 comentarii

  1. La Lupoaia liderul tace de parca nu ar fi nici o problema. Bleg om!

  2. haide-ti la greva mineri sa salvam locurile de munca ale celor de la TESA ca atunci cand se dau muncitori afara TESA doarme ,nu ca in rest ar face ceva dar ne mai si rîd in fata GREVA GENERALA la TESA si dupa cateva zile mergem si noi muncitorii sa-i sprijinim dar vrem sa-i vedem pe ei intai in strada….facem pariu ca in a doua zi de greva nu va mai fi picior de TESA in strada

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.