Mii de semnături pentru oprirea defrișărilor din pădurea Drăgoieni! Petiția a ajuns la PREFECT!

Coordonatolul local al Fridays For Future România a lansat în urmă cu puțin timp o petiție în urma căreia a reușit să strângă aproximativ 1.400 de semnături pentru salvarea pădurii Drăgoieni. „ Miercuri, 17 iulie, am depus la Instituția Prefectului Județul Gorj petiția „Opriți distrugerea Pădurii Dragoieni, semnată prin intermediul platformei online Declic de aproximativ 1.400 de cetățeni.
Aceasta a fost înregistrată, iar în prezent așteptăm un răspuns din partea domnului Prefect. Prin aceasta, solicităm oprirea imediată a defrișărilor din pădurea Dragoieni, prin rezilierea contractelor cu firma exploatatoare Transalpin 2008 SRL, dar și asigurarea refacerii/reîmpăduririi zonelor distruse. Totodată, transmitem un mesaj clar autorităților, subliniind că valorificarea prin licitație a arborilor seculari din această pădure este inacceptabilă. În comunicatele anterioare, am arătat importanța protejării acestei păduri, precum și problemele cauzate de despăduriri. De asemenea, am dat o replică punctuală răspunsului Romsilva, care poate fi găsită aici: http://bit.ly/31YJpSB. Avem speranța că autoritățile vor trata această problemă cu maximă seriozitate, dând dovadă de nivelul de conștientizare si responsabilitate pe care trebuie să îl posede orice politician în era crizelor climatice” a declarat Mihnea Teodor Popescu,coordonator local Fridays For Future.

loading...
Loading...

Citește și

Petrecerea prețurilor tăiate la Shopping City Târgu Jiu

Târgu Jiu 16 ianuarie 2020 – Shopping City Târgu Jiu deschide sezonul reducerilor cu un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.