sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 7:15

Milionarul Nicolae Sarcină vrea să se implice în activitatea CS Pandurii

panduri-adunati-al-final

Omul de afaceri Nicolae Sarcină a declarat, ieri, că nu va prelua Clubul Rapid, fiindcă este ataşat de Pandurii. Acesta a infirmat cu vehemenţă informaţia din presa centrală, conform căreia ar fi fost convins în cele din urmă, să preia Rapid şi să achite toate datoriile înregistrate de acest club.

Nicolae Sarcină s-a arătat însă extrem de interesat de CS Pandurii Târgu Jiu, club despre care spune că este condus de oameni capabili, printre care şi Eugen Pârvulescu, actualul preşedintele Consiliului de Administraţie. Recent, s-a vehiculat faptul că afaceristul ar urma să facă parte din acţionariatul CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, dar surse apropiate principalului acţionar al clubului, CE Oltenia, au spus că aşa ceva este exclus: „Este posibil să devină unul dintre sponsorii echipei, dar în niciun caz membru în AGA”, au mai spus sursele.

„La Rapid, niciodată!”

Omul de afaceri şi-a făcut cunoscută apetenţa pentru sport, declarând că a jucat la Pandurii pe vremea în care era în armată. Din acest motiv, spune el, este foarte legat de echipa de fotbal Pandurii. „Nici vorbă să preiau Rapidul. Acolo sunt oameni destul de serioşi care să se ocupe de problemele acestui club. Pe mine mă interesează Pandurii, echipa mea de suflet. Vreau să vă spun că am jucat la Pandurii când eram în armată, prin 1988-1989, prin sângele meu curge sânge de pandur…. ca să spun aşa. Sunt convins că echipa este pe drumul cel bun, cu oameni ca Eugen Pârvulescu. Dacă ei au nevoie de mine, oricând pot să dau o mână de ajutor. Însă, la Rapid, niciodată. N-o să mă vedeţi acolo, vă asigur!”, a spus Nicolae Sarcină.

„În armată, şeful meu a fost socrul domnului David”

Nicolae Sarcină a insistat pe tema fotbalului gorjean, declarând că, dacă va fi dorit la Pandurii, nu va precupeţi niciun moment şi îi va sprijini pe fotbaliştii de la Târgu Jiu: „Repet, nu o să mă vedeţi la niciun alt club de fotbal în afară de Pandurii, dacă ei vor avea nevoie de mine. Acolo domneşte spiritul de echipă… De această echipă mă leagă multe, inclusiv prietenia pe care o port directorului Viorel David, al cărui socru mi-a fost şef în armată. Am terminat armata la sport, iar colonelul Olteanu, socrul domnului David, mi-a fost şef. Nu ştiu să fac numai bani… iubesc sportul, fotbalul. Sunt convins că, dacă mă voi implica, în 2015, Pandurii va lua campionatul!”, a mai declarat omul de afaceri.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

2 comentarii

  1. nu plecati la Rapid puteti investi la panduri

  2. Păi să facă un chioșc și pe stadion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: