duminică , 8 decembrie 2019 - 15:50

MINERII din zona Motru, ÎNGRIJORAŢI


Conform liderului sindical Nicu Bunoaica, oamenii cred că vor primi mai puțini bani pe final de an decât s-ar fi așteptat din economia la fondul de salarii.

Liderul sindical de la Cariera Lupoaia susține că minerii se tem că administrația CE Oltenia va folosi o parte din banii din economia la fondul de salarii pentru a plăti orele suplimentare ale minerilor. În această perioadă, șefii companiei și președinții federațiilor semnatare ale contractului de muncă discută pe marginea programului de lucru pe perioada iernii. „Oamenii sunt foarte îngrijoraţi şi m-au întrebat de unde vor fi plătiţi suplimentar. Le-am spus că din economia la fondul de salarii. Nu este bine, pentru că banii aceştia îi merităm, indiferent că vom lucra la un program normal. Banii aceia îi vom lua sub formă de economie la fondul de salarii. Se va diminua economia la fondul de salarii. În loc să ia 1600-1700 de lei, oamenii vor încasa 5-600 de lei în aceste condiţii. Adică, mai muncim o dată pe banii noştri pe care ar trebui să-i luăm din economia la fondul de salarii”, a declarat Nicu Bunoaica.

loading...
Loading...

Citește și

Iată noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu! Cine ocupă funcțiile de director medical și director de îngrijiri

Medicul Nicoleta Simona Coleașă și asistentul medical Claudia Elena Motea a fost desemnate în funcțiile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: