Minerii, puși să sufle în FIOLĂ chiar a doua zi de Crăciun!


Angajații Carierei Lupoaia au consumat moderat alcool de Crăciun. Minerii au redus consumația, știind că a doua zi merg la muncă, iar testarea cu aparatul etilotest nu ajunsese încă și în această unitate minieră. Oamenii, precauți, și-au salvat astfel locurile de muncă, deoarece fiola a fost pusă pe 26 decembrie la toți salariații din primul schimb. Niciun angajat nu a fost prins în off-side.

Testarea cu fiola a ajuns și la Lupoaia, și asta chiar a doua zi de Crăciun, zi în care minerii au revenit la serviciu pentru realizarea stocurilor de cărbune cerute de companie. Încă de la poartă, salariații au aflat că vor fi testați dacă au consumat alcool. Minerii nu s-au speriat deoarece au fost avertizați de către liderii sindicali că și lor li se va pune fiola, reprezentanții de la Protecția Muncii primind ordine în acest sens, de sus.
Verificările făcute în a doua zi de Crăciun, printre minerii chemați la serviciu, nu au fost avantajoase pentru administrație, salariații verificați trecând testele cu brio.

loading...
Loading...

Citește și

Taraba cu gogoși a consilierei primarului Romanescu se plimbă unde vrea maiaua ei, pe domeniul public al orașului Tg-Jiu!

O tarabă cu gogoșele care aparține unei firme care are legătură cu Violeta Gorun, consiliera …

2 comentarii

  1. Jumate erau beti si ailalti erau mahmuri… ca si aia de au facut testul…

  2. Trebuia să se întoarcă toți acasă să vedem cu cine mai lucrau. (nu erau obligați să lucreze, după ce că îi cheamă în zi liberă îi mai şi umilește cu fiola.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: