MINISTRUL Tineretului și Sportului, așteptat, săptămâna viitoare, la Târgu-Jiu


Potrivit lui Mihai Prunariu, Bogdan Matei urmează să participe la o discuţie cu primarul Marcel Romanescu pentru a media conflictul dintre CS Pandurii și autoritățile locale.

Șeful Clubului Sportiv Pandurii a anunțat pe pagina de socializare că nu va mai protesta în fața primăriei Târgu-Jiu până când nu va avea loc discuția dintre ministru, directorul general din minister, Daniel Jianu și primarul Marcel Romanescu. Mihai Prunariu spune că, zilele trecute, nu a mai protestat în fața primăriei, pentru că a fost la Ministerul Tineretului și Sportului pentru a prezenta situația dintre CS Pandurii și autoritățile locale. Șeful clubului sportiv a acuzat în nemumărate rânduri că edilii nu vor să acorde facilității CS Pandurii, deși există un protocol din 2001 în acest sens. Mihai Prunariu nici nu vrea să se gândească la faptul că după întâlnirea dintre ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, și primarul Marcel Romanescu nu se va ajunge la un consens. “Am fost la Bucureşti să discut cu Ministerul Tineretului şi Sportului şi cu domnul ministru, domnul director general situaţia de la Târgu-Jiu. Având în vedere că primarul se află în concediu, am amânat vizita domnului ministru şi a domnului director general la Târgu-Jiu. A rămas ca, săptămâna viitoare, când se va întoarce domnul Romanescu, domnul ministru să vină la Târgu-Jiu, va fi o întâlnire şi vom discuta despre problemele pe care eu le revendic. Eu am speranţe până în ultimul moment. Cred că suntem oameni serioşi, raţionali şi oameni care recunoaştem până la urmă hârtiile semnate, chiar dacă au fost semnate de altcineva. Sper că ne vom pune la masă şi vom dialoga şi vom găsi soluţii, pentru că e păcat să se piardă sportul din Târgu-Jiu, în condiţiile în care avem nişte rezultate foarte bune. Eu nu vreau să politizez problemele pe care le ridic eu. Eu nu am făcut acest protest împotriva lui Marcel Romanescu, ca membru PNL, ci împotriva lui Marcel Romanescu, ca şi primar. La fel şi împotriva lui Aurel Popescu, nu mă interesează că este coleg cu mine la partid, ci este viceprimarul Municipiului Târgu-Jiu. Discut chestiune administrativă, n-aş vrea sub nicio formă să le leg de o chestiune politică şi cineva să le dea o conotaţie politică. Nu vreau să mă gândesc că nu se vor rezolva lucrurile. Sunt optimist”, a conchis Mihai Prunariu.

loading...
Loading...

Citește și

Filtru auto, la ieșirea din Gorj spre Hunedoara!

Autorităţile din judeţul Hunedoara au luat mai multe măsuri pentru prevenirea răspândirii pestei porcine africane, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.