miercuri , 26 februarie 2020 - 19:29

Mirela Constantin aruncă cu noroi în „Doina Gorjului”

mirela

Interpreta de muzică populară Mirela Constantin a decis, la începutul acestei săptămâni, să încheie colaborarea cu Ansamblul „Doina Gorjului”. Solista şi-a trimis demisia prin fax şi astfel a luat sfârşit contractul pe care îl avea încheiat cu ansamblul în care a activat în ultimii ani. Deşi s-a zvonit că printre principalele  motive pentru care această colaborare a luat sfârşit este şi scandalul prin care artista  a trecut la începutul acestui an, informaţia nu a fost confirmată iniţial nici de către interpretă, nici de către conducerea ansamblului. Se pare însă că încep să apară scânteile între cele două părţi.

Cea care a ,,aruncat” prima reproşuri concrete este Mirela Constantin. Aceasta a scris pe o pagină de socializare un mesaj în care reproşează ansamblului că a dezamăgit-o şi spune că nu se mai simţea confortabil în colectivul din care până în urmă cu două zile a făcut parte. ,,Pentru mine, Doina Gorjului a însemnat familia mea… însă uneori «familia» te dezamăgeşte! Nu mă mai simţeam confortabil în acel colectiv şi este foarte dureros să fii apreciată şi primită cu braţele deschise de o lume nouă şi cu mult mai intelectuală, iar «familia» ta să te vorbească într-un mod atât de urât, să nu te aprecieze ca şi artist şi să te judece pentru că ai vrut să îţi aperi drepturile de MAMA (în condiţiile în care MAMA a prestat până în luna a-8-a la numeroasele spectacole ale Ans. Prof. Doina Gorjului! Este dureros să vezi dezbătut într-un mod atât de urât acest subiect şi să fie luată în calcul doar încercarea mea de a-mi vedea fiul (numită «scandal»), în timp ce în Ans. Doina Gorjului au mai existat numeroase scandaluri gen Cancan, pentru care nu a existat niciun fel de măsură! Păcat, am rămas cu un gust atât de amar în loc de amintiri frumoase!”, este mesajul scris de către Mirela Constantin pe una dintre paginile sale de Facebook.
Contactat telefonic, Gheorghe Porumbel, directorul Ansamblului „Doina Gorjului” a declarat că preferă să păstreze tăcerea referitor la acest subiect: „Tăcerea e ca mierea, aşa că prefer să nu îi răspund!”, a spus acesta.
Loading...

Citește și

Soția unui cunoscut târgujian din nou ÎNSĂRCINATĂ!

Este din nou însărcinată? Acesta este informația care a incendiat Internetul în ultima săptămână. Soția …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.