Mirela Constantin: „Mi s-a spus că, ori îmi dau demisia, ori voi fi dată afară!”

mirela

Mirela Constantin a fost una dintre solistele Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului” timp de mai mulți ani. În urmă cu aproximativ o lună, aceasta a decis să demisioneze din ansamblu, motivându-și decizia ca fiind una luată pe baza faptului că s-a mutat la București, iar distanța nu îi mai permite să fie prezentă la repetițiile sau la evenimentele „Doinei Gorjului”. Așa cum chiar interpreta de muzică populară a declarat, demisia a fost transmisă printr-un fax, iar colaborarea s-a încheiat fără scandal, deși au existat anumite reproșuri din ambele părți.

Mai nou, Mirela Constantin susține că plecarea de la Ansamblul „Doina Gorjului” nu a fost totuși un act făcut din propria inițiativă. Aceasta a declarat că s-au făcut anumite presiuni pentru ca ea să părăsească Ansamblul. „S-au făcut foarte multe presiuni asupra mea ca să-mi dau demisia din Ansamblul «Doina Gorjului». Mi s-a spus că plecarea mea e inevitabilă şi că ori îmi dau demisia, ori voi fi dată afară. Mi s-a spus că nu poate fi acceptat faptul că mi-am expus viaţa publică şi că aş păta imaginea Ansamblului. Eu sunt foarte fericită de tot ce s-a întâmplat, pentru că acum îmi pot vedea copilul”, a spus artista în cadrul emisiunii „Un show păcătos”.

Gheorghe Porumbel: „Nu a forțat-o nimeni!”

Declarațiile Mirelei Constantin sunt dezmințite de reprezentanții Ansamblului „Doina Gorjului”. Gheorghe Porumbel, directorul instituției, susține că nu a fost făcută nicio presiune asupra fostei soliste a ansamblului, ci doar i s-a spus că nu trebuia să implice ansamblul în scandalul personal. „Nu a forțat-o nimeni să își dea demisia, a fost o decizie pe care a luat-o singură. I s-a spus doar că tot circul pe care l-a făcut nu face cinste ansamblului și că nu trebuia să amintească în scandal că e solista «Doinei Gorjului». Atât, nimic mai mult!”, a declarat acesta.

Loading...

Citește și

Te topești de drag! Cât de FRUMOASĂ este fiica primarului Filip de la Rovinari! Imagini de la slujba de BOTEZ!

În weekendul care tocmai a trecut primarul orașului Rovinari, Robert Filip și soția sa Ana …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.