Miron Cozma, huiduit de minerii de la Cariera Roșiuța

mitrescu

„Luceafărul huilei” a venit, luni de dimineață, din nou în județul Gorj. Acesta a mers la Cariera Roșiuța la primele ore ale dimineții, însă angajații, liderul de sindicat Nelu Roșca și directorul unității i-au dat cu „flit”.

nelu-rosca

Miron Cozma și-a făcut un obicei în a poposi în județul Gorj. Nu pentru a-i vizita frumusețile, ci pentru a face valuri în zonele miniere. Ca și în urmă cu câteva săptămâni, fostul lider al minerilor din Valea Jiului a mers prin județ. Astfel, luni, la primele ore ale dimineții, a venit rândul minerilor de la Cariera Roșiuța să dea ochii cu Miron Cozma. Acesta a fost însoțit de Viorel Nicolovici, unul dintre liderii de sindicat din zona Rovinari afiliați la Federația Națională Mine Energie, condusă de Marin Condescu.  Cei doi au avut parte de o surpriză de proporții. N-au fost primiți deloc cu pâine și sare, ci cu huiduieli. Președintele Sindicatului Liber al Carierei Roșiuța crede că liderii FNME l-au adus pe „Luceafărul huilei” să creeze diversiune în minerit: „Miron Cozma a fost luat cu huo de angajații carierei. La rândul său, acesta i-a făcut pe oameni trompetiști. A venit să vorbească în numele Convenţiei Sfânta Varvara. Scopul lui este să tulbure apele. Cred că n-a venit de capul său. A fost adus, crezându-se că legenda Miron Cozma va face minuni. Este un grup de oameni care se ocupă de diversiuni pentru a nu apărea SMEO. Dumitru Pârvulescu, de la Peșteana, chiar l-a lăudat pe Miron Cozma”, a declarat Nelu Roșca.

Pârvulescu: Roșca fabulează

Președintele Sindicatului Liber al Carierei Peșteana susține că Federația Națională Mine Energie nu are nicio treabă cu vizitele dese din ultima vreme în Gorj ale lui Miron Cozma. „Nelu Roşca fabulează, nu avem nicio legătură cu Miron Cozma care, probabil, a văzut că e ceva de ros, pe aici, prin Oltenia, şi de aceea a venit. Liderii SMEO n-au înfiinţat nici măcar un balauraş, darămite un zmeu. Probabil, ei l-au chemat pe Cozma să se afilieze la sindicatul lui”, spune ironic Dumitru Pârvulescu.

Mitrescu: Roșca e bolnav la cap

Și președintele sindicatului Energia Rovinari afirmă că Federația Națională Mine Energie nu l-a adus pe fostul lider al minerilor din Valea Jiului în județul Gorj. Constantin Mitrescu îl atacă pe Nelu Roșca: „Se ocupă de destructurarea sindicatelor. Nelu Roșca e bolnav la cap dacă zice că FNME-ul are vreo legătură cu venirea lui Cozma la Roșiuța. E o diversiune a liderului sindical de la Motru”, a declarat Constantin Mitrescu.

loading...
Loading...

Citește și

LIDERUL PSD Gorj, despre RACOLĂRI de PRIMARI înainte de alegerile locale

Mihai Weber susține că liderii Partidului Național Liberal încearcă să atragă primari PSD din județ …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.