Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, avansată în grad


Cu ocazia Zilei Naţionale a României, mai mulţi oameni ai legii din cadrul IPJ Gorj, au fost avansaţi în grad, joi, înaintea împlinirii stagiului minim, pentru merite excepţionale în activitatea profesională. Printre ei se află și purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu.

Aceasta a devenit agent șef de Poliţie, până astăzi fiind agent șef adjunct de poliţie. „Astăzi, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, cu ocazia Zilei de 1 Decembrie, au fost avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, șapte ofițeri și zece agenți de poliție. Eforturile acestora au fost încununate de aprecierile conducerii inspectoratului, care le-a adresat sincere felicitări și sănătate, pentru a avea rezultate la fel de bune și pe viitor. Totodată, comisar şef de poliție Fețanu Daniel, aflat la comanda Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, a dat citire mesajului inspectorului general al Poliției Române, chestor general de poliție, Ioan Buda. În cadrul festivității de avansare, cu ocazia Zilei Naționale a României, polițiștii au strigat, cu mândrie în suflet: «Servesc Patria»”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.
Avansat în grad a fost și polițistul-pictor, Gigi Nimară, care realizează peisaje impresionante.

loading...
Loading...

Citește și

15 ani de pușcărie pentru târgujianul care și-a înjunghiat prietenul și l-a filmat

Magistrații Tribunalului Gorj au stabilit, marți, prima sentință în dosarul în care târgujianul Alexandru Laza …

Un comentariu

  1. Pe Isac Giani de la Sadu nu-l puneti in locul lui Morie ?
    Ar vrea el hahahaha.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: