MIŞCARE ANTI-Weber în PSD Gorj? Cum REACŢIONEAZĂ PRIMARII


Informaţii privind un posibil puci pentru debarcarea liderului PSD Gorj, Mihai Weber, au început să circulate, în ultima perioadă.

Potrivit unor surse, în cadrul organizaţiei judeţene s-ar fi format un grup de nemulţumiţi, care ar vrea să-l schimbe pe Mihai Weber de la şefia partidului. Primarul comunei Slivileşti confirmă că sunt discuţii în acest sens în cadrul organizaţiei. Sorin Bucurescu dă asigurări că nu este unul dintre puciști. “Nu este treaba mea, nu intru în jocul respectiv. Stau deoparte. Îmi văd de treaba mea la Partidul Social Democrat atât timp cât voi fi aici. Nici nu vreau să comentez situaţia, având în vedere că este vorba de şefii mei şi este normal să nu-ţi vorbeşti şefii de rău. Discuţii au fost dintotdeauna. Probabil că actualul preşedinte va ieşi din această situaţie dificilă, va ştii s-o gestioneze, mai ales că ştie despre aceste lucruri. Nu ştiu să vă spun dacă printre cei care vor să-l debarce sunt şi primari. Cel puţin, eu nu mă aflu printre ei. Nemulțumirile din cadrul PSD Gorj au legătură cu faptul că ar fi trebuit luate decizii mai ferme privind investițiile și tot ce mișcă prin județ.”, a conchis edilul.

Petroi: Există NEMULŢUMIRI în partid

Primarul comunei Aninoasa spune că în PSD Gorj sunt şi membri nemulţumiţi de activitatea lui Mihai Weber. Ilie Petroi nu ştie însă să existe un puci împotriva liderului organizaţiei. “Nu ştiu dacă există vreun puci privind debarcarea domnului Weber din partid. Dar pot confirma faptul că sunt persoane nemulţumite de modul în care se discută. Ca în orice partid sunt persoane mulţumite de activitatea şefului şi persoane nemulţumite. Din câte cunosc, nu sunt oamenii sută la sută mulţumiţi de activitatea dumnealui. Nu cunosc însă să exite vreun puci împotriva domnului Weber. Şi eu sunt mulţumit că nu s-au implicat cei care trebuiesc pentru comuna Aninoasa”, a declarat primarul.

Stamatoiu: NU cred că Weber va avea probleme în partid

Ion Stamatoiu nu crede că în PSD Gorj există vreun puci împotriva preşedintelui organizaţiei. “Mihai Weber, din poziţiile de deputat şi preşedinte al PSD, a ajutat toţi primarii, indiferent de culoarea politică. Nu cred că există vreun edil în Gorj care să nu fi fost sprijinit, dacă a apelat la dânsul. Nu cred că va avea probleme în partid. Eu zic că nu există un puci împotriva sa. Sunt convins că nu se va întâmpla nimic, mai ales când avem în faţă nişte campanii electorale, iar organizaţia trebuie să se întărească, nu să se dezbine. E posibil să mai fie nemulţumiri legate de banii primiţi la rectificările bugetare, dar primarii trebuie să înţeleagă că fonduri au primit, cu prioritate edilii care se confruntă cu probleme financiare”, a spus edilul comunei Scoarţa.

Loading...

Citește și

El este candidatul PSD la Primăria Tg-Jiu!

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a anunțat, joi, că Ciprian Florescu  este candidatul susținut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.