Mischie, declarații despre perioada cumplită prin care a trecut: „Am fost mai multe zile în comă!”

mischie

Nicolae Mischie, fostul baron al județului Gorj, a făcut joi, la deschiderea noului an universitar, primele declarații după accidentul vascular-cerebral pe care l-a suferit în vară.

Fostul baron de Gorj, Nicolae Mischie, a spus că se simte foarte bine și că nu a rămas cu sechele. „Nici nu mă așteptam, când am avut incidentul. Am avut trei zile în care nu am făcut niciun efort. Mă pregătisem să plec la țară și m-am întâlnit cu cuscrul meu, cu doctorul. El pleca a doua zi la mare și l-am chemat la mine să servim masa. După ce am mâncat primul fel de mâncare, mi-a venit rău. De atunci nu am mai știut de mine. Îmi paralizase complet partea dreaptă. Am fost mai multe zile în comă, medicul mi-a zis că puțini și-au revenit. Mă simt foarte bine, deocamdată. Mulțumesc lui Dumnezeu și medicilor! Cum va evolua, tot Dumnezeu știe. A fost o cumpănă cumplită și o perioadă foarte dificilă, care se pare că este rezolvată. A fost mai cumplit pentru că 4-5 zile nu am știut de mine. (…) Am fost la cel mai bun din spital. Eu aveam grijă de ceilalți bolnavi. Am stat două săptămâni în spital și apoi am mai stat două săptămâni și ceva la recuperare. Așa a vrut soția să rămân. A fost o perioadă grea. A fost ceva cumplit ce am putut să văd acolo… E ceva ce nu poți să îți imaginezi. Spunea doctorul că în ultimii 12 ani doar două cazuri au avut rezistența mea. Nu este obligatoriu să și cred asta, dar realitatea este că, la un moment dat, îmi paralizase piciorul complet, toată partea aceasta (n.r. – partea dreaptă), mâna și ochiul. Văzusem partea cealaltă a existenței“.

Perioadă cumplită

Mischie a mai declarat că a trăit o perioadă cumplită, în special din cauza faptului că a văzut în spital cazuri foarte grave. „Eu eram cel mai teafăr dintre el. Este o situație pe care nu i-o doresc nimănui. Am încercat să mă încadrez în regim, am făcut exercițiile care mi-au fost recomandate. Nu am rămas cu probleme, dar mai durează până mă recuperez complet. De exemplu, nu vedeam nimic cu ochiul drept, iar acum văd așa… Se împietrise toată partea, picior, trup și mână. Nu le puteam mișca, dar acum nu am niciun fel de problemă. Sper că o să mă întorc la școală“, a spus fostul președinte al CJ Gorj.

L-a criticat pe Ponta

„Nu simt nevoia să-l văd pe Ponta. Pentru mine rămâne un plagiator consacrat. (…) Eu, personal, nu am nimic cu Victor, doar că atunci când a manifestat atitudini neserioase nu am putut să fiu de acord cu el. (…) Cred că afectează imaginea României și cred că minte în ceea ce spune“, a spus Mischie.

loading...
Loading...

Citește și

Temutul radar pistol, scos pe șoselele din Gorj

Poliția a pus toate radarele pe vitezomanii din Gorj, în weekend. Zeci de șoferi au …

Un comentariu

  1. Multa sanatate domnule Lae si fi sigur ca Dumnezeu a”contabilizat”tot binele care l-ai facut dezinteresat,foarte multor oameni,chiar daca multi nu mai recunosc si asta iti transmite un fost consatean,care te cunoaste bine si cu care nu ai avut nici o relatie,decat cea protocolara si de respect!Daca pe dumneata,te mai fac „baron” si acum,despre cei de azi,ce sa mai zicem!!!Mai ales ca multi dintre ei iti „carau geanta si iti lustruiau pantofii”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.