Mischie îl LAUDĂ pe Cosmin Popescu: Om de bază al judeţului!

Mischie

Baronul de Gorj, Nicolae Mischie, a declarat că are extrem de multă încredere că preşedintele Consiliului Judeţean, Cosmin Popescu, va conduce corect Gorjul. Fostul şef al judeţului a ţinut să precizeze cât de mult îl stimează pe Cosmin Popescu.

Mischie a afirmat că îl respectă pe Cosmin Popescu din perioada în care lucra în minerit. Baronul de Gorj i-a urat mult succes noului preşedinte al Consiliului Judeţean, spunând că are încredere că acesta va aduce multe beneficii judeţului Gorj. „Am o mare încredere în persoana domnului preşedinte ca om de bază al judeţului. L-am stimat şi când a lucrat în minerit. Îl stimez şi mai mult acum pentru faptul că s-a angajat în această activitate. Eu nu pot să-i doresc decât mult succes şi sunt convins că, dacă va acţiona aşa cum îi dictează propria gândire, judeţul Gorj va avea un preşedinte şi un conducător corect. Un conducător nu acţionează decât aşa cum îi dictează propria conştiinţă şi cum consideră dumnealui că trebuie să rezolve problemele cu care se confruntă şi din acest punct de vedere eu am mare încredere şi o convingere desăvârşită că domnul preşedinte Cosmin Popescu este omul potrivit la momentul potrivit”, a declarat Nicolae Mischie.

„Este excelent că Ion Călinoiu a rămas în CJ”

Nicolae Mischie a precizat că este un lucru bun faptul că Ion Călinoiu a rămas consilierul lui Cosmin Popescu. Experienţa lui Călinoiu îl va ajuta pe noul şef al judeţului, mai spune fostul baron. „E o perioadă de tranziţie. Poate e bine pentru că Ion Călinoiu este un om cu experienţă şi poate să împărtăşească din activitatea lui. Pentru această perioadă de început, poate este chiar excelent”, a spus Mischie.

Nu mai vrea în politică

Fostul lider al social – democraţilor a afirmat că nu se gândeşte să se reîntoarcă în politică pentru că este prea bătrân şi lasă locul celor tineri. „Ce să fac eu în politică când sunt atâţia tineri care aspiră să prindă poziţii din ce în ce mai avantajoase? Eu sunt pensionar. Pot să dau un sfat, dacă mi se cere”, a încheiat Nicolae Mischie.

Cosmin Popescu: „Îi mulţumesc”

Cosmin-Popescu

Preşedintele Consiliului Judeţean, Cosmin Popescu, i-a mulţumit lui Mischie pentru încrederea pe care i-o acordă. „Eu îi mulţumesc domnului Mischie. Îi urez multă sănătate şi, dacă are ceva de semnalat din teritoriu, îl ascult cu mare drag şi este oricând binevenit”, a spus Cosmin Popescu.

loading...
Loading...

Citește și

PRIMARI gorjeni, despre ALEGERILE LOCALE în două tururi

Edilii din județul Gorj au păreri împărțite în ceea ce privește organizarea alegerilor locale din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.