duminică , 23 februarie 2020 - 16:09

Mișu… și tineretul pizdificat al PSD

La PSD e mare frăsuială: Mișu face eforturi disperate să legitimeze ”tandemul” în partid. Nu știu cât a marșat Cosmin Popescu la așa zisul tandem, cert e că, dacă a făcut-o, e vorba de bun simț, iar dacă într-adevăr crede în tandemul cu Mișu, e un naiv. Am mai scris-o – Mișu nu are trecere nici la precupețele din piață, electoratul de neclintit al PSD, că nu-l încape costumul lângă băcițele de la raionul cu brânză și nu i se asortează after-shave-ul cu mirosul de zer.

Mișu lasă impresia că acest tandem e un fel de duet care cântă pe silent până la retragerea lui Cârciumaru. Deci cum poți să lansezi un duet dacă nu are nici instrumente, nici partitură și nici nu-l auzi cum cântă? De fapt, cântă așa ca o mețosoprană la menopauză.

Iar la concertul „pe mute” s-au strâns, cum altfel, niște surdo-muți. Ca să înțelegeți: în partid s-au strâns semnături pentru susținerea „tandemului” și unii, din păcate tineri, pe care io îi credeam de perspectivă, au recunoscut. N-am înțeles în ce constă susținerea, adică ce să facă tandemul până pleacă Cârciumaru? Sau să înțeleg că-i pun acatiste pe la Dragnea?
Sunt convins că Dragnea conștientizează cât cântărește Cârciumaru, electoral, în comparație cu Mișu și nu riscă europarlamentarele și prezidențialele de anul viitor și nici localele din douăzeci douăzeci pe mâna amicului făuritor de „tandeme”. E adevărat că Cosmin Popescu are susținerea primarilor și poate deveni remorca PSD, dar nu de mână cu Mișu.

Ce mă surprinde e că tinerii pesediști nu s-au prins ce-i cu legitimarea tandemului și au făcut bătături în buricele degetelor tastând pe feizbuc încurajări și pupincurisme. În corul aplaudacilor lui Claudiu Manta, cel care a recunoscut că a strâns semnături ca să nimic, pe lângă „celebrități” precum fiica primarului Grigorie, vicepreședinta TSD, a apărut și președintele tinerilor pesediști, Costi Dumitrașcu, fiul fostei primărițe de la Berlești. Băh, ăștia-s pesediști din tată-n fiică și din mama-n fiu, să mor io. Carnetul de partid se transmite pe linie maternă sau paternă, cum e cazul, intră în succesiune, pe bune.

Dar dincolo de toată comicăria asta, substratul e de fapt altul: Mișu vrea să-și securizeze poziția de președinte executiv că tot a revenit Călinoiu în partid. Asta-i miza!
Culmea ipocriziei lui Mișu a avut loc săptămâna trecută, când s-a reprodus într-o conferință de presă cam la modul ăsta: ce vrea Călinoiu funcție, cum să-i dea funcție, să se respecte statutul, funcțiile se obțin în urma unor alegeri în partid. Paradoxul e că nici un jurnalist nu i-a servit-o tăiată din rever: Domnuuu Mișu, am uitat io, sau dvs. ați primit cadou funcția de „executiv” de la Dragnea? Sau au fost alegeri în partid în ultimul an și jumătate?

Un confrate scria recent despre „pizdificarea bărbatului”. Ce am scris mai sus e doar un exemplu.

Loading...

Citește și

Muie, muie dar cu ce?

Prostia m-a copleșit și nu prostia în sine ci numărul minților care o produc? Muia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.