Mititelu, evacuat de pe „Oblemenco”

mititelu3

Joaca de-a executarea şi evacuarea de pe Oblemenco continuă în Bănie. De această dată, cu roluri inversate ale actorilor. După ce, în toamnă, Adrian Mititelu se instala pe stadion, de această dată a venit rândul lui să fie evacuat şi să se instaleze echipa sprijinită de municipalitate.

Ieri dimineaţă, când conducerea CS Universitatea Craiova era la depus de coroane şi aprins de lumânări prin cimitire, avocaţii clubului şi cei ai Primăriei se aflau la stadionul Ion Oblemenco. Scopul: evacuarea lui Mititelu din incintă. Baza: o sentinţă a Tribunalului Dolj din decembrie 2013. În termini juridici, verdictul de evacuare al SC Fotbal Club U Craiova SA sună astfel: „Admite apelul. Schimbă încheierea nr. 13688/31.10.2013 a Judecătoriei Craiova în sensul că admite cererea de încuviinţare a executării silite a titlului executoriu reprezentat de sentinţa civilă nr. 11472/16.09.2013 a Judecătorie Craiova. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită prin toate modalităţile prevăzute de lege”.

S-a întors roata

Ieri, un executor judecătoresc a trecut la executarea sentinţei, adică la evacuarea societăţii lui Mititelu de pe arena craioveană. Conducătorii FCU Craiova erau aşteptaţi spre orele serii să vină să ridice autocarul parcat la stadion, precum şi celelalte bunuri. Mititelu şi-a făcut apariţia la stadion, dar nu a zăbovit decât câteva minute. Cu două zile în urmă, pe online-ul pe care-l patronează, Mititelu postase un comunicat din care se înţelegea că demolarea vechii arene depinde de acordul său: „Dreptul de a folosi în exclusivitate baza din cadrul complexului «Ion Oblemenco» a fost consfinţit, irevocabil, prin decizia numărul 23 din 15 octombrie 2013 a Tribunalului Dolj. Faptul că există intenţia, la nivelul municipiului, pentru a se construi o nouă arenă la Craiova, nu afectează dreptul Fotbal Club Universitatea Craiova de a folosi spaţiile competiţionale şi de antrenament din cadrul complexului. Prin urmare, orice discuţii legate de demolarea stadionului «Ion Oblemenco» nu pot fi luate în considerare decât după terminarea competiţiei Ligii a II-a, respectiv iunie 2014”.

A doua evacuare

Nu este prima oară când Adrian Mititelu este evacuat de pe Ion Oblemenco. Şi la finalul lui iunie 2013, el a avut fix aceeaşi soartă. Atunci, finanţatorul FCU Craiova declara: „Este o acțiune abuzivă. Eu eram în litigiu și nu puteam fi evacuat. Eu am făcut atâtea pentru acest stadion. Voi continua să mă lupt pentru dreptate. Voi ajunge de jos, din liga a IV-a, și voi redeveni puternic, chiar dacă va trebui să ajung în pribegie”.

Loading...

Citește și

Campionatul Ligii 2 se reia vineri cu şanse mari să continue cu două echipe în minus. Programul etapei a 22-a şi meciurile televizate

Campionatul Ligii 2, ediţia 2019/2020, se va relua la finalul acestei săptămâni cu etapa a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.