Mitrescu, MESAJ pentru Bunoaica: Să dea un test după dictare


De supărare că Federația Energetica nu a obținut, luni, un post de titular și unul de înlocuitor în secretariatul comisiei de negociere pentru noul contract colectiv de muncă, sindicalistul din zona Motru amenință că va sesiza Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Nicu Bunoaica vrea să demonstreze că Federațiile Mine Energie și Univers au mai puțini membri decât au declarat. Scopul final e să fie modificată componența comisiei paritare, în sensul ca cele două federații să fie reprezentante de mai puțini oameni la negocierile cu administrația pentru noul contract colectiv de muncă. Federația Univers vrea 7 locuri de titulari în comisia de negociere, în timp ce FNME vrea 6. Energetica are 900 de membri plătitori și pretinde un titular în comisie și unul în secretariat și doi înlocuitori. Constantin Mitrescu nu se sperie de amenințarea lui Nicu Bunoaica. Liderul FNME spune că Nicu Bunoaica și Constantin Crețan nu au cum să fie cooptați în secretariatul comisiei de negociere pentru că nu sunt specialiști, nu știu să scrie corect și să interpreteze termenii ce se folosesc la negocieri. “Secretariatul trebuie format din specialiști din partea administrației sau sindicatelor. Bunoaica și Crețan ar fi vrut să facă parte din acest secretariat. Ca să faci parte din el trebuie să știi, în primul rând, să scrii, să citești și să înțelegi ce se întâmplă la negocieri. Eu le-am spus că, dacă vor să intre în secretariat, să dea un test după dictare. Poate să facă sesizări și la Papa Pius de la Roma în privința membrilor de sindicat. CEO are o evidență clară în acest sens. Orice demers pe care-l face acum Bunoaica e inutil. Ei nu mai pot participa la negocieri”, a declarat Mitrescu.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

9 comentarii

  1. Nu are ce cauta intr o astfel de comisie. Poate fi acuzat de discriminare, ce are cu personalul tesa .

  2. Miner Husnicioara

    Constantinescu le, cum dracu i-ai adus pe BUNOAICA si pe Cretan la noi in federație. Pe noi ne-ai întrebat? Vom pleca toți din sindicatul tau la alt sindicat, cat mai curând. Nu aveam nevoie de circasii ca ăștia. Constantinescule, daca nu ii dai afară , vom face adeziuni la alt sindicat si la alta federație. Deci fără CRETAN, BUNOAICA si DUMITRU in Federația Energetica.

  3. Constantinescule, cum explici tu la cei 430 de membri ai tai , ca il vrei pe Cretan cu 45 de membri in secretariat? Tu chiar te lași păcălit de astfel de caricaturi. Cretan vroia prim președinte la Univers cu 45 de membri, de aia l-au dat ăștia afara. Vezi ca asta e salariat la Medmin , nu la CEO. Nu are ce căuta la negocieri. Te credeam om cu cap, dar ne-ai convins. Il legătură cu BUNOAICA, ala de la radiațiile din sudura, a rămas fara țiglă pe casă. Ăștia au urmărit doar funcții in federație, nu si sa muncească. Pretențiile după 2-3 ani, așa ca la munca de jos in federație. Fara măscărici in sindicate. Mai trebuia Pieptan de pe la Rovinari si erați compleți. Sub 1000 de membri, cred ca va e suficient un om in comisie. Nu il înțeleg pe NEFERU, ce căuta printre măscăricii ăștia.

  4. Postacii lui Mistretu nu mai pot de grija lui Bunoaica si a celor de la tesa. Radiatiile de la sudura l-au facut imun la amenintarile voastre.

  5. Tu si Iovan stiti sa scrieti dupa dictare? Decat sa va razboiti intre voi, mai bine rezolvati problemele oamenilor!

  6. Bunoaico tu ai demonstrat de nenumarate ori că esti analfabet functional. Sti ce inseamna asta? Iată: analfabetism funcțional este o noțiune care se referă la persoanele care știu să citească, dar nu înțeleg ceea ce au citit. Mai precis, o persoană poate să reproducă verbal sau în scris un text, dar nu îl înțelege suficient pentru a-l folosi ca resursă în reușita unei acțiuni sau în performanță.

  7. Mai badita ,problema ta e ca ,esti foarte „destept”.Deranjant insa este faptul ca esti urit ca porcu’, gras ,scund ,chel ,ghebos ,si cu bârnául mare, adica inversul lui Bunoaica !

  8. A cam băgat spaima în ei ,bv bunoaica!!!🤣🤣🤣🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.