MOBILIZARE DE PROPORŢII! Vezi ce se va întâmpla în Gorj

miting

Partidul Social Democrat invită gorjenii să participe, joi, la mitingul, organizat în Piața Prefecturii. Prin această manifestare, social – democrații vor să tragă un semnal de alarmă guvernanților că nu vor sta cu „mâinile în sân” în timp ce sediul social al CEO să fie mutat la București.

Liderii PSD Gorj îl acuză pe ministrul Energiei, Vlad Grigorescu, că a avut un comportament neprofesionist, atunci când a ales să vină “pe ascuns” la Târgu Jiu. Amintim că Grigorescu a venit, la Târgu Jiu, joi noaptea, și a discutat cu managerul CEO, Laurențiu Ciobotărică, și cu cei aflați în greva foamei. “Invocând contextul economic total confuz, generat de informațiile de modificare a statutului celei mai mari entități economice din Gorj, Partidul Social Democrat rămâne consecvent ideii de păstrare a sediului social al Complexului Energetic Oltenia la Tg Jiu precum și în ceea ce privește păstrarea locurilor de muncă. Drept urmare, facem apel la toți cetățenii județului Gorj, cu sau fără implicare în domeniul minier sau energetic, să participe joi, 25 februarie 2016, de la ora 17.00, în Piața Prefecturii din Tg Jiu, la un miting care să se constituie într-un mare semnal de alarmă tras la adresa guvernanților, în ceea ce privește soarta celei mai importante ramuri economice a județului. În aceeași idee, Partidul Social Democrat dezavuează comportamentul total neprofesionist al ministrului Grigorescu, care în loc să încerce dezamorsarea conflictului creat, a ales să vină pe ascuns, târziu în noapte la Tg Jiu, iritând și mai mult spiritele, prezentându-se fără niciun fel de argumente care să susțină măsurile pe care le-a propus”, spun liderii PSD Gorj.

Așteaptă ca ministrul să-și schimbe decizia

“Așteptăm ca până în ziua mitingului să se renunțe la deciziile ce ar putea afecta iremediabil soarta locurilor de muncă ale miilor de mineri și energeticieni din Gorj și din județele învecinate. PSD Gorj se arată cât se poate de ferm în ceea ce privește organizare mitingului la care se preconizează o participare de peste 10000 de oameni, singura cale de a întoarce această decizie fiind anularea măsurilor propuse cu privire la viitorul incert al Complexului Energetic Oltenia. Rezolvarea pozitivă a situației create este singurul argument care poate împiedica exprimarea colectivă la asemenea dimensiuni a celor ce vor fi dispuși să-și exprime îngrijorarea în stradă”, au încheiat liderii PSD Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

DEMISIE din PRO România Gorj. Ce LIDER a mai plecat

Președintele organizației Rovinari, Andrei Bărbulescu, a părăsit partidul lui Victor Ponta și anunță că se …

2 comentarii

  1. gigisurubelnita

    nu vor veni decat lingaii sa sustina ! psd este compromis in gorj de echipa de conducerea a judetului si orasului! nu este treaba voastra unde este sediul ,sediul il hotaraste AGA nu 3 smeo-isti ,imfometati!

  2. unul din popor

    calinoiu, circiuma si florescu au distrus judetul de 25 de ani, si acu vreau sa scoti oamenii in strada, ca aia de la antena 3, cat sa mai fie mintiti Gorjenii ca altii sunt de vina, cand gasca psd-ista, habarnisti fara pregatire la scoala, ca oamenii de valoare au plecat din judet, din cauza astora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.