Moment INEDIT trăit de o interpretă într-un SALON de înfrumusețare din Târgu Jiu! Cu vopseaua în cap vezi cum a fost surprinsă de IUBIT! VIDEO


O tânără interpretă de muzică populară, absolventă a Școlii Populare de Arte din Târgu Jiu, a avut parte de o adevărată surpriză pe când se afla într-un salon de înfrumusețare din oraș. Cu vopseaua în cap, interpreta Cristina Dinu, aștepta să fie preluată de una din angajatele salonului moment în care iubitul ei a surprins-o cu un buchet de flori, șampanie și un inel de logodnă. Momentul a fost unul emoționant atât pentru viitoare mireasă cât și pentru persoanele care se aflau în salon. Momentul a fost filmat de patroana salonului care a postat fericita întâmplare pe facebook. „O zi plină de emoții azi în salonul nostru!! Clienta noastră a fost luată prin surprindere de iubitul ei… cu un inel și cele mai speciale flori!! Felicitări dragilor”, a scris Alisa Coroi, administratorul unui salon de înfrumusețare din Târgu Jiu.

loading...
Loading...

Citește și

Nuntă în familia unei foste directoare din Târgu Jiu

Nuntă mare în familia fostei directoare de la AJPIS Gorj, Monica Podaru. Fiica acesteia, Alexandra, …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: