Monitorizăm administraţia CEO! Cine spune asta!

marciuc-ciobotarica

La şedinţa de ieri după-amiază, sindicatele au cerut lămuriri cu privire la restructurarea companiei. Directorul interimar, Laurenţiu Ciobotărică, s-a întâlnit cu opt reprezentanţi ai Federaţiei „Univers”.

Concluzia desprinsă din discuţiile de peste două ore, purtate între liderii FNSE „Univers” şi directorul interimar al companiei a fost că salariaţii trebuie să aştepte finalizarea proiectului de restructurare.
Din spusele preşedintelui SME Jilţ, Adrian Marciuc, administraţia lucrează pe toate fronturile cu privire la restructurarea Complexului: „Se lucrează pe toate fronturile, pe toate sucursalele, pe toate direcţiile. Nu am primit niciun răspuns concret, dar, la sfârşitul lunii februarie, ni se va prezenta un plan al reorganizării şi eficientizării companiei, după ce vor fi corelate toate problemele”.

Disponibilizările

Concedierile nu ies din discuţie, spune Adrian Marciuc: „Nu se vor face disponibilizări la fel cum se pot face… disponibilizări. Subiectul este aşa cum vi-l spun. Deocamdată, nu există un răspuns concret, este posibil orice, ne–a anunţat directorul general interimar”.

Lăsăm administraţia să lucreze

Liderii „Univers” au declarat că au cerut lămuriri şi cu privire la pierderile anunţate de noul şef al Complexului: „Este vorba despre 300 de milioane pe 2015, 500 de milioane din spate… Vom lăsa administraţia să lucreze, aşa cum a spus, până la sfârşitul lunii februarie, dar o vom monitoriza. Directorul general interimar a recunoscut că a fost o scăpare faptul că a vorbit întâi cu presa despre situaţia financiară a companiei şi nu cu sindicalele. Am primit asigurări că vom fi consultaţi din acest moment, în legătură cu toate măsurile care vor fi luate de acum înainte”, a mai precizat Adrian Marciuc.

loading...
Loading...

Citește și

Scandalul „PEDICHIURA LUI ROTARU” a băgat-o în spital pe femeia de serviciu a Direcției de Patrimoniu. Jupânul Rotaru, „SPĂLAT” ca la Nufărul cu INTERESE INVENTATE

Două salariate ale Direcției Publice de Patrimoniu din cadrul Primăriei Tg-Jiu, au avut nevoie de …

Un comentariu

  1. Băieți. Pregătiți-vă de restructurări masive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.