Monumentul eroilor de la Roșiuța, lăsat în paragină de autorități!


Localnicii din satul Roșiuța sunt extrem de nemulțumiți de cum arată monumentul eroilor de la ei din localitate. Sătenii își amintesc cu nostalgie că la monument, în vremurile lui bune, au fost făcuți pionieri generații de elevi, inclusiv actualul edil al municipiului primind aici cravata roșie de pionier. Din păcate însă, locul a fost lăsat predă nepăsării ca și grădinița și școlile din zonă, intrate într-o așa-zisă conservare.

Monumentul eroilor este situat la intersecția cu Cariera Roșiuța, la drumul național, lângă biserica din localitate. deși zona este una expusă, fiind la stradă, a fostă lăsată pradă buruienilor. În curtea în care se află monumentul dar și pe lucrare au crescut lichenii și iarba, mai ales între marmură și granit. Cetățenii nu mai au încredere în promisiunile actualului edil, care ignoră orice solicitare a lor dar mai ales problemele cu apa la sate, cu asfaltarea și pietruirea căilor de acces, cu întreținerea și repararea fântânilor și cu menținerea și repararea troițelor. Mai mult, CL a dat o hotărâre cu privire la investiții în participațiunea, mai exact ca banii din taxele și impozitele fiecărui sat să fie folosiți pentru necesitățile din acele comunități. Propunerea a fost o altă minciună, nimic în acest sens nefiind realizat în localitatea pe raza căreia funcționează o carieră a CEO.

Loading...

Citește și

Amenzi de peste 20.000 de lei aplicate de inspectorii DSV Gorj!

În perioada 10- 16.02. 2020, inspectorii D.S.V.S.A. Gorj au efectuat controale și verificări tematice și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.