Motrul paralel: UATAA are două pagini similare de Facebook, un administrator special real și un altul virtual


Eugen Corcoață a fost destituit din funcția de administrator special al Uzinei de Agent Termic și Alimentare cu Apă Motru, cu o săptămână în urmă, dar a rămas cu funcția virtuală pe pagina de socializare a uzinei, creată chiar de el. Pe pagina respectivă acesta și-a postat un drept la replică vizavi de ultimele declarații în mass-media ale primarului Gigel Jianu și a înlocuitorului său, fapt care a impus ieri măsuri din partea noului administrator. Țurlea a creat astfel, la minut, o nouă pagină a UATAA, în care va comunica el informații importante pentru beneficiarii de apă caldă și căldură a uzinei. Cele două entități virtuale bulversează însă cetățenii care nu mai înțeleg cine le scrie că se oprește apa.
Războiul dintre fostul administrator special și actualul administrator special al uzinei de apă din Motru se poartă în mediul on-line sub sigla UATAA. Corcoață se crede însă șef și postează tot cei trece prin cap pe pagina uzinei, doar pentru că o are pe persoană fizică, în timp ce Țurlea a fost obligat să creeze o clonă a paginii respective pentru a le vorbii și el consumatorilor.
Localnicii preocupați mai mult de ce culoare are apa la robinet, că le curge galbenă încă de când era PSD-ul la putere, își pun întrebări dacă cei ce-și spun administratori au toate țiglele pe casă.
Cert este că pe ,,Uataa Motru” nu primesc răspuns la această întrebare și culmea nici pe ,,Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă”, așa-zisa pagină oficială a entității.
Loading...

Citește și

A patra zi și jandarmul din Țicleni nu a fost găsit! Ultima informație este că taxiul l-a dus la un club din Timișora

Jandarmul Ionuţ Mădălin Nisipeanu, tânărul de 23 de ani din Țicleni, dispărut de patru zile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.