Muie, muie dar cu ce?

Prostia m-a copleșit și nu prostia în sine ci numărul minților care o produc?

Muia termen al cărui sens peiorativ îl știm cu toții nu mai înseamnă ce însemna odată. A devenit principalul argument cu ajutorul căruia un partid vrea să obțină debarcarea altui partid. Politica socială , economică, strategiile nu mai reprezintă argumente care să conducă la dezbateri publice. Din aceste considerente președintele a opinat faptul că muia trebuie expusă public. Ca urmare, dacă nu va fi introdusă în programa școlara, măcar la facultatea de științe politice, ca disciplină de sine stătătoare tot va trebui să apară.

Există partide are strâng semnături „ fără penali în parlament”, o inițiativă care ne-ar induce ideea unei acțiuni civice. Frumos ! Dar același partid militează pentru susținerea parlamentarilor care se iubesc în cur. Observați că nu folosesc verbul: se fut tocmai pentru a nu fi acuzat că batjocoresc actul mecanic al LGBT, dar aici se naște o sminteală: ce poate fi mai dizgrațios, mai oribil, lipsit de moralitate? Parlamentari penali sau parlamentari homosexuali și lesbiene?

Homosexualitatea a devenit și ea, ce-i drept după muie, un alt motiv de scandal politic. Toată lumea inclusiv cei de la VOX POPULIS care sunt de părere că stomacul se află în creier, slobod judecăți cu privire la acest subiect. Referendumul pe tema familiei este o frânghie de care trag nevrotic fără să fie conștienți de actele sale când unii când alții.

De acum să privim lucrurile în mod temeinic:
1. Dacă homosexualitatea este o patologie, și este, atunci de ce să transformăm patologia într-o normalitate? Cum să-i dăm permis de conducere unui nevăzător?
2. Dacă prin absurd nu ar fi o patologie, ci doar opțiune nouă, majorității ne-ar reveni obligația să le respectăm deciziile, dar în același timp și lor le-ar reveni obligația de aș asuma consecința propriilor fapte, aceea de a nu avea urmași.

Se cunoaște de pildă că prin intermediul instrumentelor tehnice stimulii pot fi excitați și astfel creierul este păcălit să accepte realități virtuale ca fiind naturale. Sunt ample dezbateri de ordin etic pe marginea variantei de bio modelare chimică a omului. Tradus ar însemna ca cineva o să aibă posibilitatea să ne dea pastile pe care să le înghițim cu scopul de a deveni morali. Desigur că normele a ceea ce va însemna atunci moral le va stabili tot un Timmermans.

Am făcut această introducere pentru a înțelege dimensiunea apocaliptică a pericolului care ne paște.

În primul rând că pe un copil nu îl întreabă nimeni dacă ar vrea să crească sau nu într-o astfel de familie, el nu are posibilitatea unei opțiuni. Este luat ca un obiect sau ca un animal și introdus într-un mediu. Un copil adoptat de o familie gay din cauza influențelor directe ( științific e demonstrat că până la 12 ani copilul este devorator de concret) în proporție de 73% va copia comportamentul sexual al părinților. Procentul rămas de până la 100% o să dezvolte tulburări-conflicte de identitate sfârșind fie printr-un profil suicidal, fie prin unul criminal.
În prezent există în lume 2 milioane de copii care sunt educați în astfel de familii. În raport cu legalizarea de către state a căsătoriilor între persoane de același sex numărului pruncilor care vor fi înghițiți de acest iad va avea o creștere exponențială. Se preconizează ca într-o sută de ani să se înregistreze între patru sute de milioane și un miliard două sute de astfel de copii. Dacă asta nu reprezintă cu adevărat motiv de îngrijorare, atunci o să merg mai departe.

Se naște întrebarea de unde vor putea familiile gay să adopte copii? Uite de unde. În America a apărut deja o clinică privată care și-a asumat decizia de a produce copii în acest scop. Cum se realizează asta? Persoane anonime donează material biologic care este pus să fecundeze împreună cu cel recoltat de la familiile LGBT care doresc copii. Problema este de-a dreptul dramatică deoarece în forte scurt timp, copii proveniți din aceeași sămânță vor ajunge să întrețină relații fără să știe că există grad de rudenie între ei.

De ce nu sunt chemați psihologi, psihiatri, geneticieni care să explice lumii adevărul științific? Greu de priceput!

Nu am folosit niciun argument de ordin religios, de bună credință fiind am plecat de la ideea că un homosexual nu este interesat de cele scrise în dogme, dar lucrurile nu stau așa! Comunitățile gay și-au creat propria Biblie care este identică cu originalul, excepție făcând versetele ce indică homosexualitatea, doar pe acestea le-au modificat. De pildă „ să nu te culci cu bărbat ca și cu femeie” l-au tradus prin „să nu te culci cu bărbat ca și cu femeie în templul lui Molach” prin urmare în afara templului ei și-au creat și confort religios pentru a o face. Asta demonstrează o agresiune de netolerat. Ei nu doar că nu respectă regulile „jocului” pe care singuri le-au stabilit, merg până acolo încât le modifică și pe ale noastre, urmând ca în foarte scurt timp să ni le impună ca fiind adevăruri absolute.

Desigur fiind animale raționale sau mai degrabă presupus raționale trebuie să manifestăm mai întâi de toate toleranță unii față de alții, cu precizarea că tot odată avem obligația să nu permitem patologicului să contamineze umanitatea. Dacă nu înțelegem asta atunci…ne merităm soarta chiar și pe aceea propovăduită de homosexuali.

loading...
Loading...

Citește și

Modelul croat…

… nu va putea fi aplicat în România. Cel puţin în timpul vieţii mele, e …

10 comentarii

 1. Unul dintre cei infestati s-a numit Alan Turing ,mister,un individ care a adus servicii omenirii mai mult decat 1 miliard de normali…el a facut posibil ca adeptii zvasticii sa nu dea ”muie” la tot globu’ pamantesc….contemporanii lui l-au rasplatit pe masura ,acuzandu-l de homoxesualitate pana la saturatie,reusind sa-l ”sinucida” prematur….el nu a avut pretentia sa schimbe regulile”normalilor”,dar putea schimba mult in bine nivelul de cunoastere al societatii bazat pe dualitatea barbat-femeie,apoi sa nu uitam umanitatea evolueaza ,peste cateva mii de ani uzfructul dualitatii amintite va fi preluat de laboratoarele biologice dotate cu infrastructura nanotehnologica ,nanotehnologia fiind ”simtita”acum 60 ani de un smintit american ,cam betiv si…..atunci pasarica si cocoselu din dualitatea barbat-femeie vor fi elemente care vor caracteriza o societate primitiva disparuta dupa moartea motorului Diesel…

 2. Felicitari pentru obiectivitate si gandirea logica,corecta,elementara.Popor mai tolerant ca poporul roman,nu cred ca exista,dar in acelasi timp este in primul rand crestin(cred ca printre ultimele din UE-mai sunt si polonezii) ,traditional si care,in ciuda tuturor diversiunilor,inca mai se bazeaza pe familie!Nu ai decat in casa ta sa fi homo,pitecantrop,”hastagist”,prost ,betivan,ce vrei tu,dar nu imi impune si mie sa fiu la fel !Ai incercat,dar nu realizezi cat de prost esti,pentru ca si romanul are o limita si sa nu incerci sa il calci in picioare ca pana la urma,vezi ce a patit si Ceausescu,care orice s-ar spune,in 24 de ani,a luat tara asta de la „colibe” si o dusese acolo unde era in 1989 si pe care,ciocoii noi nu au reusit sa o vanda toata nici pana acum in 30 de ani !Ai mai incercat,de exemplu,desi de multi ani e” lege” ca romanul de Craciun sa nu taie porcul,asa cum o face de mii de ani ci sa il impuste sa il electrocuteze,sau mai stiu eu ce sa-i faca,ca romanul sa nu isi mai produca vinul sau tuica lui,pentru ca sa il „indopi” tu cu soda sau dero sau mai stiu eu ce,etc. si ce ai realizat !!! Intreba-te,chiar daca nu te duce mintea,oare cum am rezistat noi,romanii,un mic „bob” de latinitate,inconjurati peste tot de popoare barbare?

  • Esti performant,mai ales la etaju’ superior…nu oricine poate amesteca electrocutarea porcului, tuica cu dero ,crestinismu’ si ciocoismu’cu… homosexualitatea…nimeni nu-ti impune homosexualismu’ mai ales ca ai variante,usor sesizabile din productia ta literara ,opera care face parte din curentu’ literar manuelism patriotic…imi pare nespus de rau de tine,bob de latinitate,ca tu si stramosii tai ati fost si sunteti inconjurati de barbari precum Cehov,Dostoievski,Gogol,Tesla,Tolstoi,Denis Gabor,Koroliov….Urmasii astora te-au scapat de Ceausescu….poti alege sa emigrezi la polonezi daca te simti persecutat ,poate ca la ei au disparut de pe piata senzorii de limitare a prostiei…

   • Pot eu sa contrazic un „satelit”?Sau sa am sau altii sa aibe alte opinii fata de „extraterestrii”? Probabil de aici „senzorii” !Spune sincer,piui ,nu ?Si apropos,de Ceausescu,l-au asasinat niste cozi de topor,nu stiu cat de romani,e adevarat!Poate intelegi daca iti spun ca nu e vorba sa te faca cineva homosexual,ci de traditia romanilor si de Dumnezeu,asa am rezistat !Cat despre genii,am avut,avem si vom avea si noi,romanii,cu nimic mai prejos decat cei ai rusilor,englezilor,etc.Auzi :Cantemir,Coanda,Paulescu,Brancusi,Gogu Constantinescu,Racovita,Titulescu,etc.,etc

    • Tocmai l-ai uitat pe cel mai important,pe marele savant…asta pe langa faptul ca a fost un mare geniu in istorie ,a reusit sa reliefeze cel mai bine ”bobu’ ” de latinitate al poporului roman …a sfarsit tragic, omorat de marii salvatori ai neamului romanesc ,mari iubitori de neam, tara , crestinism si familie traditionala…si inca o chestie ,nivelu’ de prostie ne-a facut sa ratam includerea in neamu’ romanesc a unui alt mare savant provenit dintr-o familie pur romaneasca….de vina sa fi fost acuzatiile de zoofilie ,aduse de catre dusmanii lui?!! ….pudoarea falsa ne-a aratat cat de mica ,ipocrita si aroganta,poate fi societatea romaneasca,ucigand prin folosirea de criterii subiective,marile valori…homosexualismul a fost unul dintre ele…. senzorii nu piuie,ci doar alarma de pe montaju’ digital,in al carui cur e infipt senzoru’…ca sa vezi cat de nenorocit e homosexualismul…..

 3. Homosexualitatea este un pacat, la fel ca adulterul, ca inseminarea in vitro, unde din cei cativa embrioni, se pastreaza unul, restul fiind ucisi.
  Cununia este una din cele sapte taine ale Bisericii pe care a lasat-o Domnul Cel Atotputernic oamenilor.

  Omul nu este animal, poate in comportament sa dea impresia de animal rational. Animalele nu au suflet si nu au ratiune.

  Alt pacat il reprezinta jocurile de noroc.
  Sinodul VI Ecumenic – canonul 50
  „Nimeni, fie dintre laici, fie dintre clerici, sa nu mai practice jocurile de noroc. Daca cineva s-ar dovedi făcînd aceasta, daca este cleric să se caterisească, dacă este laic să se afurisească”.

 4. Foarte bun si la obiect articolul ! Proliferarea ,, homo ” va conduce la disparitia a tot ce are mai frumos rasa umana pe tera. Nu trebuie sa lasam anormalitatea sa ne cuprinda .

  • De acord ,insa comunitatea LGBT traia in Romania intr un mod relativ discret si nu cred ca erau prea multi. Aceasta zarva creata in jurul ecestui fenomen culminand cu referendumul inutil (casatoria intre barbat si femeie fiind reglementata in mod explicit in Codul Familiei) are ca efect exacerbarea fenomenului . Este exact fenomenul ,, fructului oprit ,, sau ,, scapa ca vaca’n porumbi ” .Sau ma rog , in lucerna .

   • Codul Civil se poate modifica in cateva ore de catre parlamentul ilegitim cu peste 300 de parlamentari, dar daca e introdusa prevederea in Constitutie, se va putea modifica mai greu.
    Deja in occident se fac presiuni pentru introducerea poligamiei.
    Neprezentarea la vot ar putea avea efecte cumplite pentru viitorul Romaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.