Musical jucat pe scena Teatrului Elvira Godeanu din Târgu Jiu!

Balul Teatrului ajuns la cea de-a IX-a ediție va debuta cu musicalul „Re Găsire” în regia lui Radu Botar.

„RE GĂSIRE… Este simfonia unui suflet în cheie majoră și nicidecum… minoră. O simfonie în acorduri pline, profunde, uneori subtile, care sfârșesc prin a duce cât mai mult spre lumină și curățenie. Altfel cum să spui adevăruri în care crezi? Musical? Păi, sufletul, vesel uneori, și mai puțin vesel, alteori – nu cântă? Nu dansează? Iar cum cântă sufletul doar inima știe să-i țină ritmul. Și doar așa avem limpezimea și curajul de a ne da mereu infinite șanse la viață, regăsindu-ne în noi, în cei de lângă noi, într-un întreg. Iată, altfel spus, cam ce semnifică acest moment de viață numit RE GĂSIRE. Și dacă a fost ”Sărutul- Brâncuși”, și dacă a fost ”Despre un Idol și un Ion Anapoda”, și dacă a mai fost ”Frumoasa din pădurea adormită…” au fost toate pentru această RE GĂSIRE într-o trupă vie, dăruită, pasionată, devotată, angajată să ducă mai departe spiritul viu al acestui teatru miraculos care se încăpățânează să existe cu credința în frumos. Așa au fost gândiți pașii! De ce? Fiindcă suntem și facem ceea ce facem pentru că alții au fost și au făcut înaintea noastră. Iată, ce frumoasă… RE GĂSIRE!… De aici mai urmează o singură cale: ZBORUL… Aveți curajul să zburați luând de mână… publicul!… Tocmai pentru a rămâne mereu frumoasă această… RE GĂSIRE…” a declarat regizorul Radu Botar.

Din distribuție fac parte actorii : Andreea Chirițescu/ Ana Negrescu, Alexandru Manea, Oana Marinescu, Vlad Fiu, Cosmin Brehuță, Mădălina Ciobănuc, Mihai Rădulea, Adelina Puzdrea, Eugen Titu / Ion Alexandrescu, Bogdan Constantin, Monica Sfetcu, Iulian Marinescu, Georgiana Enache și Vlad Rădulea.  Bilete online Premieră/ Balul Teatrului: se găsesc aici: https://www.tomtix.ro/8389 sau la avanpremieră https://www.tomtix.ro/8388 .

 

 

loading...
Loading...

Citește și

Luat cu ambulanta de langa banda de carbune din cariera Poiana!

Un cioban fost găsit căzut, vineri dimineata, lângă benzile transportoare de cărbune, in cariera Poiana, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.