Nănuţ de la CFU Turceni, CHEF cu lăutari şi ȘEFI din CEO, în cuibuşorul de nebunii de la „Fântâna Cucoanei”

colaj

 

• La cheful lui Nănuţ a participat şi preşedintele unui sindicat important, şeful unui departament şi câţiva directori din linia a doua a companiei energetice. Lista invitaţilor a fost completată de câţiva musafiri de la AFER Craiova, organism ce ar trebui să controleze activitatea secţiei condusă de către Nănuţ.

 

nanut-1

Un loc aflat în mijlocul pădurii, pitoresc şi departe de ochii curioşilor, a fost ales, săptămâna trecută, pentru un chef cu lăutarii şi lume bună, de către şeful de Secţie Căi Ferate Uzinale din SE Turceni, Constantin Nănuţ, personaj cunoscut în mediul energetic, mai ales prin prisma prejudiciilor imense pe care le-a adus, în ultimii ani CE Oltenia.

Numele lui Constantin Nănuţ a apărut, de-a lungul timpului în mai multe dosare ale IPJ Gorj, în care era acuzat că a ar fi primit mită pentru a-i face o favoare unui angajat, sau cu privire la dispariţia unor cantităţi importante de motorină, însă despre finalitatea acestora nu se mai ştie nimic.

fanatana-cocoanei-1

„De la ţară vin şi domnii”

Fântâna Cucoanei se află localizată între localităţile Peşteana şi Ţicleni, departe de orice sat, vecină doar cu o stână al cărui miros nu-i deranjează pe cei veniţi să petreacă aici, pentru că mirosul grătarelor, al căror fum se vede de departe, îl depăşeşte pe cel de gunoi de grajd. Locul este cunoscut celor cu funcţii în minerit, fiind un cuibuşor de nebunii preferat şi de foştii dar şi de actualii şefi din minerit. Aici a ales Constantin Nănuţ să chefuiască odată cu ocazia onomasticii sale, pentru a-i distra pe cei cu care întreţine relaţii cordiale pentru a putea rămâne pe funcţia pe care o deţine şi pe care nu-i e tocmai uşor să o păstreze având în vedere că are o reputaţie controversată.

fantana-cocoanei

Nume importante și cu influență

caldaruse-cu-ruset

În ziua sărbătorii Sfinţii „Constantin şi Elena”, şeful de la CFU Turceni a petrecut la un restaurant cu ocazia onomasticii sale, iar a doua zi a refăcut lista invitaţilor, cu nume importante şi cu influenţă la factorii decizionali din CEO şi a mers în foişorul de la Fântâna Cucoanei, cu lăutari şi tot tacâmul pentru încă un chef de pomină. S-au alăturat mesei întinse de Nănuţ: Gabriel Căldăruşe, preşedintele Sindicatului Mine Energie Oltenia, Ion Ruşeţ, şeful Departamentului de Relaţii cu Comunitatea din CE Oltenia, împreună cu câţiva directori de prin companie.
Au venit tocmai de la Craiova şi câţiva indivizi de la Autoritatea Feroviară Română, cu care Nănuţ trebuie să păstreze o strânsă legătură şi să se comporte atent dacă vrea să aibă linişte în funcţie.

cheff

Mecanicii au strâns bani pentru chef

Banii pentru cele necesare petrecerii s-au strâns, spun unele surse, de la mecanici care au fost nevoiţi să cotizeze, însă unii dintre aceştia n-au prea fost încântaţi de idee, dar şeful de secţie le-a argumentat că este nevoie de un astfel de gest pentru a căpăta bunăvoinţa celor care îi examenează periodic pe salariaţii din cadrul CFU Turceni.
Atmosfera a fost întreţinută de către lăutari ce au cântat melodii cerute de cei prezenţi printre care şi „De la ţară vin şi domnii”, un fel de imn al tuturor celor care ajung să ocupe funcţii importante, de multe ori prin parvenire.

chef-4

Nănuţ, un şef „scump”

Constantin Nănuţ este un angajat „preţios” al Complexului Energetic Oltenia, dar nu prin aportul la locul de muncă, ci prin gafele făcute la serviciu şi care au costat foarte mulţi bani.
În 2012, dintr-o eroare care i-a aparţinut două vagoane încărcate cu cărbune au deraiat, distrugând şi câteva zeci de metri de cale ferată şi provocând o pagubă de 2,8 milioane de lei. Drept pedeapsă, Nănuţ şi-a pierdut doar temporar funcţia, fără să plătească niciun leu. A fost repus ulterior în acelaşi post de pe care crease prejudicii unităţii, spun sursele citate, cu sprijinul unor şefi din AFER Craiova şi al unor persoane extrem de influente de la nivelul judeţului. Doar primii au fost prezenţi la cheful de vineri seara, unul din potentaţii judeţului s-a lăsat aşteptat îndelung la chermeză, iar în final a anunţat că a mers la ziua de naştere a unui prieten.

chef2

100.000 de euro, lipsă din gestiune

Cu doar câţiva ani înainte, pe când se ocupa tot de CFU Turceni, la controlul financiar anual s-a descoperit că lipsesc din gesiunea sa aproximativ patru miliarde de lei vechi, adică vreo 100.000 de euro. S-a făcut o anchetă internă la nivel de unitate, iar poliţia a întocmit un dosar penal despre care nu se mai ştie de atunci nimic. Câţiva ani mai târziu, Curtea de Conturi a redescoperit lipsa aceloraşi bani şi au fost, din nou, câteva bătăi de cap, aşa că, pentru a nu mai sări în ochii organelor de control şi cu alte ocazii au fost trecuţi, în 2009, de directorul binevoitor al CE Turceni din acea perioadă, la capitolul pierderi.

chef-1

Lista invitaţilor la ospăţul de la Fântâna Cucoanei
Nănuţ şi ajutoarele sale s-au agitat toată ziua şi au adus cel mai bun vin şi cei mai graşi miei în aşteptarea a doi oaspeţi de seamă.
Unul dintre aceştia, Nicolae (Biţă) Popescu, inspectorul şef al Inspectoratului de Siguranţă Feroviară Craiova n-a mai ajuns întrucât au intervenit unele chestiuni neprevăzute în programul său, iar al doilea, reprezentantul oficial al unei autorităţi a statului, a preferat să meargă la ospăţul unui prieten, director cu pretenţii de manager.
În schimb, nu au lipsit de la petrecere Marinică Voicu, director Sucursala Craiova a SNTFM „CFR Marfă”, Valentin Tatomir, şeful ELCFU Motru, Virgil Mihăilă, contabil şef ELCFU Motru, Sorin Olaru, director adjunct în cadrul Direcţiei de Resurse Umane a CEO, Marius Vlaicu, şef Serviciu Relaţii cu Comunitatea din cadrul companiei energetice şi alţii.
De menţionat că în toamna anului trecut, după o perioadă în care a făcut parte din personalul în curs de plasare (asta după ce pierduse procesul împotriva complexului) lui Nănuţ i se pregătise decizia de concediere, numai că, într-un mod miraculos, documentul nu a mai mers pe circuit până la forul de conducere al CEO, iar în scurt timp amfitrionul chefului de la „Fântâna Cucoanei” a fost repus în funcţie.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este Sergiu Sgurescu, în vârstă …

7 comentarii

  1. Caldaruse e un om cinstit ca de aia l.am ales lider de sindicat. Si domnu Ruset la fel. Rautaciosilor!

  2. Sunt scarbita de toti libidinosii acestia care abia isi cara burtile imense prin masini luxoase,de toti parvenitii care isi reflecta neincetat originile josnice,murdare.v-as spune: sa va fie rusine,dar vorbele mele s ar lovi de obrazul buhait si plin de slaba!!!

  3. nanut este un om care merita respect

  4. Dizgratios. Numai de chefuri se tin mai marii….acum de, fiecare la ce se pricepe mai bine.

  5. Daca ar privatiza CEO atunci nu s-aar mai auzi de acesti paraziti

  6. sindicalistul

    Nanut e frate cu Mariana Palescu, Costica Pacescu si trebuie sa rezolve sa dea jos cu lautaru de MAREESCU de la pisteana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.