duminică , 20 octombrie 2019 - 12:21

Neață și Grecu nu au trecut de șase! SJU Târgu-Jiu rămâne sub conducere interimară


Candidații rămași în cursa pentru șefia Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, Gheorghe Neață și Grecu Adrian, nu au reușit să treacă de proba susținută miercuri în fața comisiei de concurs. Doctorul Neață a obținut nota 6,36 la proiectul de management și 6,42 la evaluarea calităților manageriale, media de 6,39 nepermițându-i să ocupe postul de la vârful unității medicale din Târgu-Jiu. Grecu, în schimb, a luat 6,30 la proiect și 6,30 la evaluarea calităților manageriale, nici acesta neputând să depășească nota finală 7 care i-ar fi permis să ocupe postul de conducere. În atare condiții, spitalul va fi condus în continuare de actualul manager interimar, Gigel Capotă.

Proiectele celor doi candidați, Neață și Grecu, făcute publice de Gorj-Domino, nu au convins comisia de concurs, candidații nereușind să-și arate, în fața reprezentantei DSP Gorj, a Consiliului Județean și a Colegiului Medicilor Gorj, calitățile manageriale necesare pentru ca unul dintre aceștia să conducă unitatea medicală a municipiului. Ambii candidați pot contesta însă până joi la ora 18.00 rezultatele concursului. Cert este că soarta competiției pare hotărâtă, concursul urmând să fie reluat la o dată încă necunoscută. Până la organizarea concursului, la cârma SJU rămâne Gigel Capotă, care s-a retras din concurs din motive personale.

loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul Coiculescu de la Arcani a muncit o viață pentru un salon de vânătoare! Casa în care locuiește a primit-o moștenire

Aristică Coiculescu, primarul de Arcani, liberal dar cu dragoste mărturisită pentru PSD, trăiește modest, asta …

Un comentariu

  1. își bat joc de noi de gorjeni în ultimul hal. păi cum sa nu admită pe nici unul? dacă rămânea Capota în concurs era el admis. nu se poate asa ceva..coruptia pe fata. cum la alte spitale se poate si numai la noi nu se poate? ne conduc numai incompetenti. puneti manager un doctor asa cum au atatea spitale care sunt dotate si cu medicamente si cu aparate care au doctori competenti nu toate fosilele cum sunt la tg jiu. nu stiti decât să aranjati examene si la ocuparea de posturi pentru doctori va bagati toti incompetentii rusine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: