Neclarități privind creșterile salariale de la Cariera Tismana! Se cer explicații la Direcția Minieră


Cei aproape 700 de angajați ai Carierei Tismana, aparținând Complexului Energetic Oltenia, au primit pe listele aprobate la unitate creșteri salariale. La unitatea minieră respectivă, administrația și patru dintre cele cinci sindicate au căzut de acord la acest capitol dar probleme ar fi apărut mai sus. Mai exact, la Direcția Minieră, unde listele ar fi suferit modificări, susține liderul Sindicatului Lignitul, Iulian Păuna, care spune că în aceste zile va compara listele aprobate la Tismana cu cele existente la unitatea din Târgu-Jiu.

Iulian Păuna, liderul Sindicatului Lignitul din Cariera Tismana, spune că, la unitatea unde lucrează, situația privind creșterile salariale s-a clarificat, administrația și patru sindicate, mai puțin SMEO, fiind de acord să crească chenzinele la mai toți angajații. Păuna mai spune că negocierile au avut la bază factorul uman, conducerea unității fiind receptivă la corectitudinea cerută de sindicate. Listele parafate de cele cinci părți ar fi suferit modificări în drumul spre Directoratul companiei, afirmă liderul de sindicat, îngrijorat în fața zvonurilor privind modificarea actelor.
„Sunt și la noi probleme cu listele, asta deoarece știu că sindicatele mari au încă discuții contradictorii cu administrația la acest capitol. La Cariera Tismana s-au clarificat lucrurile bine și uman dar, la nivel de companie, am înțeles că s-ar fi făcut alte modificări pentru angajații acestei unități miniere. Eu voi cere însă explicații la Direcția Minieră, săptămâna aceasta, pentru că eu am listele aprobate la carieră și vreau să le compar cu cele existente la Târgu-Jiu. Lista plecată de la Tismana a fost aprobată de toate sindicatele, mai puțin de SMEO”, a explicat Iulian Păuna, care crede că orice modificări apărute după aprobarea respectivă ar fi incorectă.

La Cariera Tismana sunt 695 de salariați și aproape toți au primit măriri salariale pe care le vor simți însă abia luna viitoare.

loading...
Loading...

Citește și

Târgujieni, MURIȚI liniștiți, incompetenții sunt tot la încasare! Securitatea şi siguranţa civică, la voia întâmplării! Primarul municipiului Tg-Jiu, șeful Poliției Locale, prefectul județului, inspectorul șef al IPJ Gorj și membrii ATOP, INEXISTENȚI!

Insulița Jiului – cartierul Bicaz – municipiul Tg-Jiu, este locul unde se poate muri în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.