Nelu Roşca, despre PARTICIPAREA la întâlnirea organizată de LIDERII PSD la Motru


Preşedintele Sindicatului Liber de la Cariera Roşiuţa, Nelu Roşca şi Nicolae Bădiță, președintele Sindicatului Liber de la Cariera Lupoaia, au fost prezenţi, la sfârşitul săptămânii trecute, la o dezbatere organizată, în plină campanie electorală, de parlamentarii PSD, Mihai Weber, Florin Cârciumaru şi Scarlat Iriza.

Nelu Roşca susţine că are o colaborare bună cu deputaţii şi senatorii PSD de Gorj şi de aceea a acceptat invitaţia la evenimentul politic de la Motru. În plus, liderul sindical de la Cariera Roşiuţa spune că a lucrat împreună cu Mihai Weber, Florin Cârciumaru şi Scarlat Iriza la 5 proiecte de lege, inclusiv la cel legat de reducerea vârstei de pensionare în minerit. “Noi am fost, în primul rând, invitaţi şi am participat pentru că am avut şi am în continuare o colaborare bună din care au rezultat până acum cel puţin 5 proiecte la care am colaborat cu parlamentarii PSD. Era normal să particip, pentru că mă interesează, din poziţia pe care o ocup, să obţin lucruri care să aducă plus pentru membrii mei de sindicat şi nu numai pentru membri, cât şi pentru zonă. Fiecare are o opţiune, am şi eu o opţiune ca toată lumea. Nu cred că este interzis să am o opţiune în ceea ce priveşte participarea la vot. Voi merge să aleg ce cred că este mai bine pentru mine şi familia mea. Cu liderii PSD am avut o colaborare foarte bună pe mai multe proiecte, care uşor, uşor se concretizează. Inclusiv cel cu vârsta de pensionare, care după această campanie va intra în plenul Camerei Deputaţilor şi care, sunt convins că va trece cu o majoritate destul de confortabilă şi, după care, va produce efecte pentru salariaţii care lucrează în condiţii deosebite în CEO şi nu numai. Eu am luat contact cu marea majoritate a parlamentarilor de Gorj, i-am abordat pe toţi şi de la unii m-am trezit cu un refuz. N-aş vrea să dau nume, se ştiu dumnealor, pentru că îi văd foarte activi în spaţiul public cu problemele din minerit şi energie . N-aş vrea să le stric jocurile în campanie, dar dacă doresc o dezbatere publică cu mine, eu le stau la dispoziţie”, a conchis vicepreşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie.

loading...
Loading...

Citește și

Iordache vrea RUPEREA ALIANȚEI PSD-ALDE

Președintele Alianței Liberalilor și Democraților de la Gorj critică dur guvernarea și susține că ALDE …

Un comentariu

  1. Imi pare rau pentru cei condusi de dl. Rosca. Daca acesta este liderul lor ,atunci ei nu gandesc cu propriile minti. Si atunci ce asteptari au?!Necunoasterea in zilele noastre e doar o optiune . Dar in general oamenii isi doresc sa fie victime ,sa fie compatimiti!Asa ca, accepta intunericul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: