NEMULŢUMIRE în PSD Târgu-Jiu. E legată de SONDAJ


Aurel Popescu este nemulțumit că organizația PSD Târgu-Jiu n-a fost consultată de conducerea județeană privind sondajul pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu, în 2020.

Liderul organizaţiei municipale speră ca şefii PSD Gorj să fi învăţat din greşelile comise de liderii PNL Gorj în 2016. Atunci, liberalii au realizat un sondaj de opinie pentru desemnarea candidatului la primărie şi a fost desemnat Octavian Lupulescu, ce nu fusese inclus în studiul sociologic. Aurel Popescu spune că organizaţia municipală ar fi trebuit consultată în momentul în care şefii oraganizaţiei judeţene au decis să demareze sondaj de opinie pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu.“Sper ca toată lumea să fi învățat din greșelile altora, să nu fie opt în sondaj și să fie ales al nouălea. Îmi doresc din tot sufletul linişte în organizaţie, pentru că ne aşteaptă doi ani electorali foarte grei. Trebuie să avem linişte, să lucrăm în linişte. Nu avem nevoie de tensiuni, scandaluri şi frământări în cadrul organizaţiei municipale. Organizaţia municipală, cu acordul conducerii organizaţiei judeţene, va hotărî pe cine va susţine în 2020 pentru candidatura la primărie. În ceea ce mă priveşte, înaintea declanşării unui sondaj de opinie, eu aş fi purtat discuţii cu organizaţia municipală. Dacă s-a demarat un astfel de sondaj, mă gândesc că organizaţia judeţeană a ţinut cont de anumite puncte de vedere, cu siguranţă, doreşte ca în organizaţia municipală să fie linişte pentru pregătirea următoarelor bătălii electorale. Organizaţia municipală trebuia consultată, pentru că este cea mai interesată să avem un rezultat foarte bun în 2020. În plus, cunoaşte problemele municipiului Târgu-Jiu . A şi început să lucreze la o serie de proiecte pentru municipiu”, a declarat preşedintele PSD Târgu-Jiu.

loading...
Loading...

Citește și

Cosmin Morega, despre SONDAJUL PSD pentru desemnarea CANDIDATULUI la Primăria Motru

Viceprimarul social-democrat este convins că primarul liberal Gigel Jianu poate fi învins, în 2020, de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: