NEMULȚUMIRI în CEO! Oamenii au rămas FĂRĂ facilități!


Negocierile pentru contractul colectiv de muncă la Minprest Rovinari au fost, din nou, amânate. Șefii unității și sindicatele din societate nu au ajuns, nici până acum, la o înțelegere.

Două lidere din sindicat au refuzat să semneze contractul colectiv de muncă. Ar fi vrut să fie protejate în cazul unor eventuale concedieri. O nouă rundă de negocieri a fost programată pentru data de 10 mai. Sindicatele i-au trimis însă adresă lui Gabriel Giorgi prin care au cerut amânarea pentru o altă dată. Directorul Minprest Rovinari spune că au început să apară și nemulțumirile în rândul oamenilor care nu mai pot beneficia de diverse facilități, nefiind semnat CCM-ul. „Rămâne să ne transmită ei data la care vom relua negocierile. Noi suntem disponibili oricând la discuții. Trebuia să ne întâlnim pe 10 mai, am primit, pe 9 mai, o solicitare prin care ne solicitau să amânăm discuțiile pentru o dată ulterioară, care ne va fi anunțată de către ei și noi am dat curs acelei solicitări. Eu le-am spus acelor lidere de sindicat că acel articol pe care îl solicită dumnealor nu poate să se regăsească în contractul colectiv de muncă. Drept urmare, multe nu sunt de negociat. Este păcat că din cauza celor două persoane sunt angajați ai unității, care, în anumite situații, nu pot beneficia de acele facilități, să zic, care s-ar mai regăsi în contractul colectiv de muncă. Este vorba de ajutoare de deces. Sunt niște bani. 2000 de lei pentru un angajat Minprest nu sunt de neglijat, în cazul în care ar avea necazuri în familie. Oamenii sunt nemulțumiți pentru că, pe lângă facilitățile respective, mai aveau niște zile libere, în caz de nașterea unui copil în familie. În cazul în care situația financiară a unității își permitea, se punea problema să mai acordăm niște bonificații la salarii. Toate aceste drepturi sunt pierdute în situația de față. Oamenii sunt nemulțumiți, pentru că își dau seama că acum contractul colectiv de muncă nu este semnat din cauza acelor două persoane, care pur și simplu își urmăresc interesul personal”, a declarat Gabriel Giorgi.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Un comentariu

  1. ce dracu de facilitati au pierdut ca nu au avut nimic nici pana acum,nu au spor de vechime,duminicile nu se platesc dublu,li se dau zile de concediu fara plata fortat iar la sfarsitul anului li se reduc nr. de zile de concediu de odihna pe motiv ca au fost in CFS,ticfhete de masa nu au,prime nu au …atunci dl.GIORGI ce drepturi pierd daca nu semneaza contractul ca nu pricepe nimeni ?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.