miercuri , 11 decembrie 2019 - 10:15

Nevasta unui șef din minerit, asistentă de nota 2! Concursul pentru un post la Ortopedia Spitalului Motru, picat de toate candidatele!


Postul de asistent medical generalist debutant pentru Cabinetul de Ortopedie-Traumatologie din Ambulatoriul Spitalului Motru, scos la concurs în iulie, a fost picat de toate cele opt candidate înscrise în competiția pentru acest loc de muncă. Concursul a fost picat la scris de respectivele candidate, printre care se află și Luciana Dobrițoiu, nevasta lui Ion Dobrițoiu, fost consilier județean PNL și fost director adjunct în minerit, cu punctaje jenante. Respectivele au luat, mai exact, note cuprinse între 0,6 și 4,6 la proba scrisă, nici măcar una nereușind să treacă la proba de interviu, deși o singură candidată a făcut contestație.

Pe data de 9 iulie, Spitalul Motru a scos la concurs un post de asistent medical debutant pentru cabinetul de ortopedie din Ambulatoriul unității medicale. Opt candidate și-au depus dosarul de concurs, dar toate opt au picat la proba scrisă. Cel mai mare punctaj, 46,25, adică nota 4,62, l-a obținut Bejinaru Nicoleta, care a și făcut contestație după scris. Respectivei i-a fost însă micșorată nota la 45,08 după ce a contestat proba, aceasta sperând că ajunge măcar ea la proba următoare.

Teamă de pile

Pe locul al doilea în lista respinselor s-a aflat Lidia Dobrițoiu, soția fostului consilier județean PNL, Ion Dobrițoiu, în prezent inginer- șef mecanic la Cariera Lupoaia. Nevasta fostului ales municipal PDL la Motru și fost director adjunct la Roșiuța, a obținut la scris 21,50 de puncte, adică nota 2,15 care nu i-a permis să ajungă la proba următoare din concurs.
Se vorbește că în cauză s-ar fi încercat unele intervenții pentru ajutorarea candidatei, care s-au soldat însă cu un eșec, comisia de concurs nedorind să susțină pe niciuna dintre cele opt, pe niciun fel de considerent, de teama poliției.

Următoarea în lista respinselor a fost Gîrcă Aurelia care a luat 15,50 puncte, adică nota 1,55, apoi Pătrașcu Anișoara cu 12,50 puncte. Candidata Grasu Gheorghița nu a trecut nici ea cu cele 9,50 puncte obținute la scris, dar nici Săndescu Corina care a luat doar 8,50 puncte. Candidata Trotea Ana-Maria a luat și ea un punctaj mic de doar 7,50 puncte, adică nota 0,75, dar și Șărămăt Elena, care a picat cu 6,50 de puncte adică nota 0,65, acesta fiind și cel mai slab punctaj din concurs.
În atare condiții, concursul se va relua la o dată încă necunoscută.

Post de director medical, scos la concurs

Consiliul Local Motru a decis recent ca și postul de director medical al spitalului din municipiu să fie scos la concurs, aleșii sperând într-un concurs corect care să completeze echipa de medici cu un director profesionist.

loading...
Loading...

Citește și

S-a terminat cu boieria! Romii din Meteor își astupă singuri gropile din străzi

Locatarii de etnie romă din cartierul târgujian Meteor au pus mâna pe roabe și pe …

2 comentarii

  1. Daca ia cineva organigrama spitalului ar vedea cat din personal provine din manipulante de banda si alte asemenea,bineanteles ca toate cu „postliceala” sau chiar cu 3 ani de „facultate”-ajuta la salariu-!!!Surpriza nu e ca daca se dau concursuri pe bune,obtin 1,2 sau mai putin,marea surpriza ar fi cu adevarat ca daca sotilor,rudelor,amantilor,etc., „ajunsi” sefi in minerit si mentinuti de mai bine de 20 de ani,ar da o testare pe bune,toti,dar absolut toti,nu ar obtine note de trecere(5!)!De exemplu,credti ca Ninel Dobritoiu,mare sef in minerit de pe vremea gastii numite PDL,stie sa dimensioneze o bada transportoare de pe un circuit de transport,sau o statie de pompe,ca sa nu mai vorbesc ca daca il bagi intrun electrohause isi prinde urechile…!Dar poate credeti ca e singurul,faceti aceleasi lucruri cu Burlan si Cupa,care de la pus becuri in blocul administrativ de la mina Lupoaia,au ajuns „cei mai mari specialisti in cariere”,cu David,cu Ghiga,etc. si cu toti ceilalti!Sarac judet,pe mainile cui ai ajuns,lafel si tara….!!!

  2. Alpredi Claudiu

    Un articol fără nici-un fel de noimă! Personal, nu văd ce legătură are acest concurs cu dl. Dobritoiu. Să vorbești despre niște oameni care au adus plus valoare pe unde au lucrat și încă mai lucrează, nu văd decât multă răutate, invidie și gogomănie la cote alarmante!
    De ce nu se afișează și nu se aduc în spațiul public toate concursurile care au loc în domeniile de activitate? De exemplu; profesorii care sunt notificați cu note de 2 și 3 la examenele de titularizare, de ce nu spuneți nimic?! RUȘINE să vă fie! Data viitoare, căutați subiecte și articole serioase, sunt destule!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: