Nimeni nu se aștepta la asta! Ce au pățit doi bărbați din Gorj, care au furat un fag


Doi tineri care au furat un fag de pe proprietatea Ocolului Silvic Tismana sunt în arest la domiciliu, după ce au petrecut noaptea de joi spre vineri în Centrul de Reținere al IPJ Gorj. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu au solicitat, vineri, o măsură mai aspră în acest caz, mai ales că suspecții nu s-ar afla la prima abatere. „Respinge propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Ia faţă de inculpatul P. Ilie Valentin, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tăiere ilegală de arbori (patru acte materiale, respectiv în datele de 04.07.2018, 15.07.2018 , 29.07.2018 şi 02.08.2018) şi furt de arbori (trei acte materiale, respectiv în zilele de 04.07.2018, 15.07.2018 şi 29.07.2018), măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Ia faţă de inculpatul P. IONUŢ BOGDAN, cercetat pentru săvârşireainfracţiunilor de tăiere ilegală de arbori (patru acte materiale, respectiv în datele de 04.07.2018, 15.07.2018 , 29.07.2018 şi 02.08.2018) şi furt de arbori (trei acte materiale, respectiv în zilele de 04.07.2018, 15.07.2018 şi 29.07.2018), măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 09.08.2018 până la data de 07.09.2018, inclusiv. Impune inculpaţilor ca, pe durata măsurii preventive dispuse, să nu părăsească imobilul unde locuiesc, fără permisiunea judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Târgu-Jiu şi să nu comunice între ei, cu persoana vătămată şi cu martorii. (…) Atrage atenţia inculpaţilor că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care le revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive”, a stabilit Judecătoria Târgu-Jiu. Cei doi nu au contestat decizia, deocamdată.
„La data de 2 august, Poliţia Oraşului Tismana a fost sesizată prin apelul 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au tăiat fără drept și au sustras un arbore, specia fag, cu diametrul la cioată de 50 centimetri, din pădurea ce aparține Ocolului Silvic Tismana.
În urma investigațiilor efectuate de polițiști, la data de 8 august au fost identificați doi bărbați de 27 și 39 de ani, ambii din orașul Tismana, bănuiți de săvârșirea faptei, fiind dispusă măsura reținerii acestora pentru 24 de ore și fiind introduși în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă al IPJ Gorj. La data de 9 august, cele două persoane au fost prezentate instanței de judecată, care a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.
Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor două persoane”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
loading...
Loading...

Citește și

Anchetă internă la Spitalul Județean Târgu-Jiu după moartea bebelușului născut prin cezariană

O comisie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu investighează dacă medicii au greşit în …

Un comentariu

  1. Sunteți de râsul curcilor, domnilor polițiști și procurori care instrumentați cazul. Cum dracu îi prinsărăți pe ăștia, care sunt potcoava calului, iar pe ăia care fură cu camioanele îi lăsați să treacă pe lângă voi, ba chiar îi și salutați?! Rușine să vă fie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: