Noi ACUZAȚII la adresa PRIMARULUI din Albeni


Fosta contabilă a primăriei Albeni susține că Ionuț Stan ar fi vrut să o pedepsească după ce, miercuri, a dat declarații în presa locală.

Potrivit Vioricăi Băltărețu, primarul i-ar fi spus să se ponteze cu 4 ore mai puțin pentru ziua de miercuri. Totul, după ce funcționara a făcut noi declarații în presa loală legate de problemele pe care le are cu edilul. Viorica Băltărețu a povestit că este trimisă, zilnic, în cele mai îndepărtate sate pentru a încasa impozite sau a duce înştiinţări de plată. Femeia nu are voie să se deplaseze cu maşina personală, ci doar pe jos, astfel că în fiecare zi parcurge distanţe chiar și de 12 sau 16 kilometri. “De dimineață (nr. joi), mi-a spus să mă pontez, pentru ziua de ieri, cu 4 ore mai puțin, pentru că am îndrăznit să dau declarații în presă. În plus, mi-a spus că ar trebui să mă normeze CFR-ul. Sunt aceleași acuze aduse zilnic, umilințe față de colegi. Rapoartele de muncă se desfășoară cu jigniri, ne spune “vedetelor” ”, a declarat funcționara. Viorica Băltărețu susține că Ionuț Stan recurge la umilințe și creează o stare de disconfort psihic și fizic pentru a o determina să demisioneze. Fosta contabilă anunță că nu va face asta. Băltărețu nu-și explică de ce edilul are un comportament ostil la adresa sa. “Mă face incompententă, proastă, urâtă. Îmi cere note explicative să scriu ce știu ce fac. Mi–a zis că dacă vreau să mă întâlnesc în particular cu dânsul, o să mi spună ce trebuie să fac. I-am spus că nu am ce discuta în particular. Mă supune la umilințe și creează o stare de disconfort psihic și fizic pentru a mă face să demisionez. Nu voi demisiona”, ne-a mai povestit angajata Primăriei Albeni. După ce a văzut conflictul dintre fosta contabilă și primarul Stan, liderul USR Gorj, Radu Miruță, a contactat-o pe Viorica Băltărețu pentru a-i oferi asistență juridică. Funcționara spune că a purtat discuții cu acesta. Are încredere că va fi îndrumată pentru a se adresa instituțiilor statului s-o ajute în conflictul cu primarul comunei Albeni. “În afară de plângerea penală pe care i-am făcut-o primarului la Poliția Târgu-Cărbunești, nu știu unde să mă mai adresez. Nu am mai fost niciodată într-o astfel de situație”, a declarat Viorica Băltărețu.

loading...
Loading...

Citește și

Filtru auto, la ieșirea din Gorj spre Hunedoara!

Autorităţile din judeţul Hunedoara au luat mai multe măsuri pentru prevenirea răspândirii pestei porcine africane, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.