Noi BUGETARI de LUX!

Salariaţii Autorităţii Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră, instituţia nou-creată pentru a supraveghea platformele marine, vor avea printre cele mai mari salarii din România, potrivit unui proiect de act normativ lansat recent în dezbatere publică.

Legea nr. 165/2016 privind siguranţa operaţiunilor petroliere offshore va fi modificată printr-o ordonanţă care aduce câteva modificări la statutul Autorităţii Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră. Printre ele, şi cea referitoare la salarizarea personalului instituţiei.

„Salarizarea personalului Autorității Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră se face la nivelul de salarizare al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei”, scrie în proiectul de act normativ.

Instituţia a fost creată în anul 2015, România având această obligaţie, în urma cerinţelor Comisiei Europene. Potrivit legii de înfiinţare, finanţarea sa se asigură atât de la bugetul de stat, cât şi din taxe care pot fi impuse companiilor care explorează/exploatează zăcămintele din Marea Neagră.

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), este instuţia unde se plătesc printre cele mai mari salarii din România. Spre exemplu, preşedintele instituţiei încasează aproape 10.000 de euro pe lună. Instituţia nu primeşte bani de la bugetul de stat, finanţându-se din taxele pe care le impune companiilora din sectorul energetic a căror activitate o reglementează.

http://www.economica.net/noi-bugetari-de-lux-salariile-din-autoritatea-care-supravegheaza-platformele-din-marea-neagra-vor-ajunge-la-10-000-de-euro-pe-luna_140645.html

loading...
Loading...

Citește și

Zona pietonală din Târgu Jiu unde o femeie a fost accidentată, ÎNCHISĂ! Foto

Un echipaj al Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu a sesizat momentul când o persoană …

Un comentariu

  1. 😀😀😀 Nu sunt postac 😀😀😀 Și nici ” Ilie de la sculărie”! Asta a fost alegerea nasului,să-i port numele!! Dar citesc gazetele și câteodată și comentariile!! Era unul , sau mai multi care exclamau: ” Ultima Ora, cel mai prost din redacție” Dacă erai la bac sau la titularizare, erai eliminat! Știi doar să copiezi fara sa te duca capul sa ai macar o sclipire de îndoială! Așa o fi? Unde e mai analfabeto, in dezbatere??? Am verificat, ești într-adevăr, proastă!! Care știe doar atât!! Sa halească cu țepi, cu craci, cu tot!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.