Noi INFORMAŢII legate de ECONOMIA la FONDUL de SALARII din CEO


Constantin Mitrescu dă asigurări că minerilor și energeticienilor din CEO le va fi împărțită economia la fondul de salarii.

Vicepreședintele FNME îi liniștește pe angajații companiei miniere după ce Dan Pârvulescu a dat de înțeles, săptămâna trecută, în presa locală, că există riscul ca minerii şi energeticienii să nu primească bani din economia la fondul de salarii. Președintele Federației Mine Energie a explicat că impedimentul ar fi acela că inspectorii Curţii de Conturi au constatat o depăşire a fondului de salarii în 2016, care trebuie recuperată de companie.„ Și dacă ANAF ar lua acei bani, tot am mai fi o economie de 1000 de lei per salariat”, a declarat Constantin Mitrescu.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Un comentariu

  1. sindicate zero

    La cat sunt de obedienti liderii de sindicat fata de administratie sunt capabili sa pice la invoiala si sa renunte la aceasta economie la fondul de salarii, oricum ei sunt platiti suficient de bine de catre administratie.Nu este o noutate faptul ca liderii de sindicat sunt indiferenti de membrii lor,la ei tot timpul scopul scuza mijloacele……………..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.