Noi ordine de protecție provizorii emise pentru violență domestică

La data de 23 august a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi prin apelul 112, de un tânăr, cu privire la faptul că, părinţii săi ar avea un conflict.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că, în timp ce se afla la adresa de domiciliu, din comuna Văgiuleşti, un bărbat, de 60 de ani, i-ar fi adresat soţiei sale, de 51 de ani, ameninţări cu acte de violenţă, de natură să îi provoace o temere, ocazie cu care, la solicitarea femeii, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu, fiind aduse la cunoştinţa bărbatului, drepturile şi obligaţiile stabilite.

Bărbatul a fost preluat şi transferat la Centrul de primire a persoanelor aflate în dificultate, din municipiul Motru.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ameninţare.

La data de 23 august a.c., poliţişti din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizaţi prin apelul 112 cu privire la faptul că un bărbat, din oraşul Novaci şi ar fi agresat soția.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că un bărbat, de 70 de ani, pe fondul consumului de alcool şi al unor neînțelegeri ar fi amenințat-o cu acte de violență, pe soţia sa, de 59 de ani şi, totodată, ar fi exercitat acte de violenţă asupra sa.

Femeia nu a dorit să fie transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență domestică şi amenințare.

Totodată polițiştii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, agresorului fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 200 metri de persoana vătămată sau locuința sa.

La data de 24 august a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu Jiu au fost sesizaţi de o femeie, de 34 de ani, comuna Runcu, despre faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, soţul său, de 35 de ani, din aceeaşi localitate, ar fi exercitat acte de violenţă asupra sa.

Persoana vătămată nu a solicitat intervenţia ambulanței pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență domestică, fiind, totodată, emis un ordin de protecție provizoriu împotriva agresorului.

La data de 24 august a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Orașului Târgu Cărbuneşti au fost sesizați prin apelul 112 de o tânără, de 30 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, a fost amenințată cu acte de violență și agresată, de soțul său, de 35 de ani.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că, în timp ce se afla la domiciliul comun, din orașul Târgu Cărbunești, pe fondul unor neînțelegeri familiale, bărbatul i-ar fi adresat, soţiei sale, amenințări cu acte de violență, iar ulterior, ar fi exercitat acte de violenţă împotriva sa.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă domestică, fiind, totodată emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, împotriva agresorului, prevederile acestuia fiindu-i aduse la cunoștință.

Loading...

Citește și

SUSPICIUNE DE CORONAVIRUS ÎN GORJ! CLĂDIREA UNIVERSITĂȚII ”C. BRÂNCUȘI”, EVACUATĂ! UNEI STUDENTE I S-A FĂCUT RĂU!

UPDATE: Studenta, internată la Boli Infecțioase! Medicul Larisa Panduru, din cadrul DSP Gorj, a afirmat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.