duminică , 15 decembrie 2019 - 20:15

Noi restricții pe Defileul Jiului!

defileu1

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a anunţat participanţii la trafic că va fi prelungită măsura de închidere a circulaţiei rutiere pe DN 66, pe sectorul cuprins între localităţile Bumbeşti-Jiu – Petroşani, km 93+500 – km 126+000, în zilele de marţi, miercuri şi joi (05, 06, 07 noiembrie şi 12,13 şi 14 noiembrie) în intervalul orar 9:00-18:00, până la data de 15.11.2013, în vederea executării lucrărilor de reabilitare a sectorului de drum menţionat.

În acest interval, traficul rutier se va desfăşura deviat în ambele sensuri, pe următoarea rută ocolitoare: pentru relaţia Târgu Jiu – Petroşani şi retur:  DN 67, Târgu Jiu – Râmnicu Vâlcea – DN 7, Râmnicu Vâlcea – Sibiu – Sebeş -Simeria – DN 66, Simeria- Haţeg – Petroşani. În zilele în care circulaţia rutieră este închisă, circulaţia autovehiculelor cu regim de circulaţie prioritară menţionate în Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 195/2002, art. 32, alin. (2), lit. a) şi b) va fi permisă atunci când se deplasează în acţiuni de intervenţie sau în misiuni care au caracter de urgenţă. Dirijarea şi informarea participanţilor la trafic vor fi realizate de piloţi de circulaţie care se vor afla în permanenţă la capetele sectorului de drum restricţionat. Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte semnalizarea temporară corespunzătoare închiderii circulaţiei. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA, la numerele de telefon 021/9360; 021/264.33.33; 021/264.33.34 sau accesând pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (www.cnadnr.ro/Situaţia Drumurilor Naţionale).

loading...
Loading...

Citește și

Șoferiță rănită, după ce s-a răsturnat cu mașina la Câmpu Mare

O mașină condusă de o femeie de 33 de ani, din orașul Novaci, s-a răsturnat, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: