Noi schimbări în ceea ce priveşte susţinerea examenului de admitere la liceu 2019


Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, modifică din nou calendarul admiterii în învăţământul liceal de stat, cu toate că unele etape ale admiterii sunt deja în desfăşurare.

Mai exact, Ministerul Educaţiei amână cu circa o lună desfăşurarea probelor de aptitudini, care se vor organiza cu doar câteva zile înainte de probele de la Evaluarea Naţională. Conform vechiului calendar, probele de aptitudini ar fi trebuit să se desfăşoare în zilele de 15-17 mai 2019. Conform noului ordin, nepublicat încă în Monitorul Oficial prevede că probele de aptitudini pentru admiterea la liceu 2019 se vor desfăşura pe 10-12 iunie 2019.
De asemenea, ministrul Educaţiei schimbă chiar şi data de înscriere la probele vocaţionale, deşi înscrierile au avut deja loc, conform calendarului admiterii la liceu, aprobat de minister.
Prin acelaşi act, se amână până la 30 mai şi afişarea locurilor disponibile în licee şi şcoli profesionale.

loading...
Loading...

Citește și

Ce spune Aparegio despre stația de epurare a municipiului Târgu Jiu

Aparegio a transmis un comunicat de presă în care a vorbit despre staţia de epurare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: