Noi VEȘTI legate de CENTURA OCOLITOARE a Târgu-Jiului. Ce se ÎNTÂMPLĂ cu PODUL de la LAINICI


Mihai Weber anunță că s-au găsit constructori pentru două dintre cele mai importante investiții pentru județul Gorj: centura Târgu-Jiului și podul de la Lainici.

Potrivit liderului PSD Gorj, lucrările la centura ocolitoare a Târgu-Jiului sunt la un pas de a fi reluate, după ce au fost suspendate în august 2017. Investiția a fost realizată în proporție de circa de 20%. Podul de la Lainici a rămas tot în ruină, deși lucrările de modernizare a Defileului Jiului s-au finalizat. Motivul este acela că lucrarea nu a fost scoasă la licitație în același timp cu cele pentru reabilitarea infrastructurii rutiere de pe defileu. Mihai Weber spune că în sfârșit s-a găsit o firmă care ar putea începe investiția. În plus, deputatul anunță că, până în octombrie, va fi stabilită firma care va face drumul expres Târgu-Jiu-Craiova. „Centura ocolitoare a municipiului Târgu-Jiu a rămas la faza de evaluare. Este o singură solicitare, o singură firmă s-a calificat. Am cerut celor de la Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Ministerului Transportului și celor implicați ca această perioadă să fie restrânsă cât mai mult posibil. Am convenit cu cei de la companie ca cei care se ocupă de evaluarea ofertelor să nu mai facă parte și din alte comisii sau de la alte servicii. Ei să se ocupe strict de problema respectivă. O singură ofertă a fost depusă și pentru podul de la Lainici. De asemenea, așteptăm, probabil e vorba de zile în care vom avea și soluția câștigătoare și să vedem care este calendarul lucrărilor respective. În ceea ce privește investiția pe care o consider cea mai importantă ca și alternativă pentru dezvoltarea economică a județului Gorj, drumul expres Craiova-Târgu-Jiu au fost 3 firme selectate și undeva la începutul lunii octombrie vom avea și firma câștigătoare pentru această investiție mult așteptată de gorjeni. Nu este vorba numai de studiul de fezabilitate, este vorba de proiectul tehnic de execuție cu indicatori, cu avizele necesare”, a declarat deputatul de Gorj.

Loading...

Citește și

Administratorul unui service auto din Lelești, AMENDAT de ITM Gorj! Ce nereguli s-au găsit!

Un angajator din comuna Leleşti, cu obiect de activitate reparaţii auto, a fost amendat, săptămâna …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.