Noii membri CS ai CE Oltenia, numiți astăzi. Fost membru AGA, mandatat supraveghetor

elena-popescu-ministerul-energiei

Ședința Adunării Generale a Acționarilor (AGA) CE Oltenia va avea loc astăzi. Acționarii CEO vor mandata trei persoane care să facă parte din Consiliul de Supraveghere, după ce o parte dintre membrii Consiliului au demisionat recent.

Ministerul-energiei-poza

Numele vehiculate vizează salariați ai Ministerului Energiei, printre aceștia numărându-se Cornel Bobâlcă și Elena Popescu. Cornel Bobâlcă a fost unul dintre cei mandatați să reprezinte Ministerul Energiei în AGA la CE Oltenia, în 2013. De această dată, Cornel Bobâlcă, fost director al direcției juridice la OPSPI consilier juridic în cadrul ministerului, va fi numit, după toate probabilitățile, în Consiliul de Supraveghere al CEO, în ședința de astăzi a AGA.

„Lipsă de coerență”

Elena Popescu este director în cadrul Ministerului Energiei iar printre recentele sale afirmații regăsim una cu privire la strategia energetică: „Capacitatea administrativă este insuficientă pentru ca România să-şi îndeplinească sarcinile asumate în legătură cu implementarea în Romania a Directivei privind Eficienţa Energetică şi a Planului Naţional de Acţiune pentru Eficienţă Energetică, a explicat, vineri, Elena Popescu, Director general în cadrul Direcţiei Generale Energie şi Mediu din Ministerul Energiei. „Trebuie să recunosc, deşi poate nu voi fi pe placul unor autorități, capacitatea administrativă este insuficientă pentru a ne îndeplini sarcinile asumate. Toate aceste provocări pe care le avem nu se pot realiza fără oameni. Este imposibil ca, având doar câţiva oameni, să faci măcar 10% din cât ar trebui. Sper să nu puneţi întrebări despre strategia energetică pentru că şi acest subiect se încadrează în aceeaşi lipsă de coerenţă şi stabilitate apropos de miniştri care s-au perindat la Ministerul Energiei şi de capacitatea noastră, a celor 20 de persoane care trebuie să fim şi la Bruxelles şi în toate grupurile de lucru…”, a mai declarat Elena Popescu, în cadrul conferinţei Romanian Energy Efficency Summit, în iunie 2015.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Un comentariu

  1. Bine zis, Elena! Ia spune-i tu doamnei Horvath si lui Laur , ce inteligenți si ce idei strălucite avea cei doi miniștrii , doi au fost nu, ai Energiei!! Ospătarul Nita si frigotehnistul Gerea, prietenii lor! Si ai grija ce spui ca te bagă ăștia in moara știrilor, unde te-ai născut, pe cine cunosti, interesele cui le susții! Si despre politici energetice , te învață ei, sunt experti??????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.