Nou SCANDAL în CEO, între LIDERI!


Liderul Sindicatului Mine Energie Oltenia îi acuză pe liderii FNME că au interese personale. Vor să obțină posturi de inspectori sociali foarte bine plătite.

 

Deranjat că a fost atacat pe internet pe diverse pagini de socializare după ce s-a întâlnit cu liderii PSD Gorj, Gabriel Căldărușe a contraatacat. Într-un comunicat de presă, liderul SMEO a pus tunurile pe liderii FNME, Cristian Lădaru, Constantin Mitrescu, Nelu Roșca și Nicolae Bădița. Gabriel Căldărușe susține că aceștia nu au nicio treabă cu rezolvarea problemelor minerilor și energeticienilor. Liderul sindical spune că sunt mânați numai de interese personale. Mai exact, ar viza să ajungă pe posturi de inspectori sociali, care sunt foarte bine plătite, lefurile s-ar ridica la peste 65.000 de lei. „Mă deranjează foarte mult ipocrizia unora când încearcă să denatureze lucrurile. Sunt mai mulți, dar am văzut postările unui anumit sindicat, care, de fapt, în spațiul virtual există cu adevărat, între ghilimele, pentru că, în rest, reprezentanții acestui sindicat sunt interesați doar de propriile interese. Și cred că cel mai bine ar fi să răspundă, și nu sunt acuze. Domnul Lădaru dorește să devină inspector social. Nu e vorba de un atac, e un adevăr. Cu toate că, în ultima perioadă, am observat atacuri suburbane care n-au nicio legătură cu demnitatea umană. Neadevărul este ridicat la rang de virtute. Mitrescu e inspector social în devenire. Sunt lucruri certe, și liderilor din cadrul SMEO li s-au oferit aceste poziții. Acești colegi ai mei și inclusiv eu am refuzat, pentru că ni s-au părut niște oferte imorale, dar vă promit că vor ieși extraordinar de multe lucruri la suprafață. Un singur lucru vreau să le spun domnilor manageri ai acestui complex, să nu dea bani făcuți pe nefăcuți și să se gândească ce vreau să spun”, a declarat Căldărușe.

Mitrescu: Căldărușe e DISPERAT

Constantin Mitrescu a reacționat la acuzațiile lui Gabriel Căldărușe. Vicepreședintele FNME susține că liderul SMEO atacă sindicaliștii din Federația Națională Mine Energie din disperare că-i pleacă oamenii din Sindicatul Mine Energie Oltenia. „Gabriel Căldărușe încă face jocurile lui Ciurel și anumitor grupuri de interese. Ciurel ar vrea să vină. E poate ultima șansă a lui să mai ajungă în Directorat acum pe posturi vacante. Lui Căldărușe i se dizolvă sindicatul, au plecat zeci, sute de oameni. Întrebați-l câți membri au plecat luna trecută de la Roșia. Avea 4500 de membri și mai are acum vreo 2000 și ceva. Luați punctul de vedere al lui Marciuc, al lui Iovan vizavi de el și vedeți ce face. Oamenii sunt deranjați. Publică mesajele lui Ciurel. Nici nu citește adresele acelea și le ia și le publică în numele lui”, a conchis Mitrescu.

Loading...

Citește și

Jandarm din Țicleni, dat dispărut la Timișoara! Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în ALERTĂ!

Un tânăr de 23 de ani din Gorj este căutat de ieri în Timișoara, după …

2 comentarii

  1. Domnilor nu va mai certați doar pt buzunarele voastre luptativa pentru care muncesc si au salarii de mizerie. Faceti odata ceva cu diferențele ff mari intre salarii ca nu se mai poate asa

  2. Caricaturile astea conduc sindicatele, dragi mineri va meritati soarta. Cum va lasati reprezentati de asemenea ,,colegi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.