Nouă familii din Roșiuța, fără apă potabilă de două luni! Conducerea Carierei Roșiuța, indicată drept VINOVATĂ


Directorul Carierei Roșiuța, David Constantin, este acuzat, pe rețelele de socializare, în ultimele zile, că i-ar fi lăsat fără apă, în mod intenționat, pe niște bătrâni care locuiesc în apropierea exploatării miniere. Mai exact, din vina conducerii unității miniere, cele nouă familii care locuiesc pe ulița Știrbetu, ultima din exploatarea de carieră Roșiuța, ar fi fără apă de peste două luni de zile. Cert este că locuitorilor respectivi le-a fost întreruptă apa potabilă ce venea pe rețeaua publică de alimentare cu apă, cu mențiunea că rețeaua aparține Primăriei Motru, însă apa era pompată de Cariera Roșiuța.

Subiectul care face, de câteva zile, polemică în Motru a stârnit nenumărate comentarii pe rețele de socializare, vinovații fiind făcuți drept ,,oameni fără suflet și fără Dumnezeu”. Asta și pentru că cei care au deschis subiectul susțin că unul dintre motivele care au dus la această situație ar fi că aceste câteva familii, rămase în inima exploatării, nu vor să negocieze vânzare proprietăților în condițiile impuse de CEO. ,,Drept răzbunare, se pare că administrația exploatării a decis să îi umilească pe aceștia tăindu-le apa potabilă acum în prag de caniculă”, spun cei de la România Pro-Europeană, cei aflați în spatele contului arătând că sunt împotriva PSD.

Respectivii motivează că, deși ar fi încercat să obțină lămuriri de la directorul carierei, David nu le-ar fi răspuns la telefon. În schimb, primarul de Motru, Gigel Jianu, le-ar fi promis că se va ocupa personal de această problemă.

Localnicii din Roșiuța sunt alături de familiile afectate de pe ulița Știrbetu și spun, potrivit celor de la România Pro-Europeană, că CEO ar trebui să le dea apă bătrânilor, mai ales că fântânile locuitorilor respectivi au secat din cauza exploatării.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

2 comentarii

  1. Cap de Porc asta foloseste metode mafiote pentru intimidarea cetatenilor ce ar urma sa fie expropriati?

  2. Cosminele pai nu tu erai candidatul sigur la primăria Motru din partea Psd ?Se pare ca esti tras pe linie moartă!Căutați partid frate nu te mai vrea nimeni ai văzut cine este agreat si tine conferințe cu Burdusanca cei drept este si prezentabil ,are dexteritate ce sa facem cu tine asa ca las.o mai moale cu motorina ca nu tine ,asta este viata cred ca ai inteles!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.