Noua reprezentanţă RAR Gorj inaugurată IERI. Vezi cum arată noul sediu și cât a costat!


Noua reprezentanță din județul Gorj al Registrului Auto Român a fost inaugurată duminică la Târgu-Jiu. La eveniment a participat ministrul Transporturilor, Răzvan-Alexandru Cuc, directorul General al Registrului Auto Român, George-Adrian Dincă, și mai mulţi reprezentanți ai administrației publice locale și centrale.

Noul sediu este situat în municipiul Târgu-Jiu, pe strada Termocentralei, nr. 40.
Schimbarea sediului a fost generată de necesitatea modernizării spațiilor destinate clienților, de extinderea zonelor de acces, dar și de dublarea liniilor tehnice de lucru. Conducerea RAR a investit și în modernizarea echipamentelor tehnice, odată cu achiziționarea noului sediu. RAR Gorj va dispune de două linii integrate de verificare vehicule, principalul beneficiu adus clienților de noua tehnologie fiind acela că timpul de așteptare pentru programări va fi redus considerabil.
Durata constructiei a fost de 14 luni. Valoarea totală a investiției este de 10.297.761 de lei (fără TVA), bani care au provenit exclusiv din surse proprii (bugetul de investiții al RAR).
“Consider că modernizarea reprezentanței RAR Gorj este în primul rând o chestiune de respect pentru clienții care ne calcă pragul. Ne dorim ca timpul de așteptare la RAR să fie cât mai scurt și petrecut în condiții optime. Angajații noștri vor efectua prestațiile cu eficiență maximă, datorită prezenței celor două linii integrate, care permit parcurgerea tuturor etapelor verificării și adunarea completă a informațiilor despre vehicul pe un singur buletin, care se tipărește la final, după terminarea activității tehnice. Rămânem consecvenți, așadar, în demersurile noastre de a oferi clienților cele mai bune servicii”, a delcarat directorul general RAR, George –Adrian Dincă.

loading...
Loading...

Citește și

Modificări la Bacalaureat pentru elevii de la liceele vocaționale sau tehnice

Elevii care urmează licee vocaționale sau tehnice ar putea susține examenul de Bacalaureat la o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: