NOUTĂŢI în SCANDALUL PEDICHIURII lui Rotaru. Ce MĂSURI a luat PRIMARUL


Marcel Romanescu i-a cerut directorului Direcţiei Patrimoniu să-i prezinte o notă explicativă. Edilul aşteaptă să o citească, după care se va adresa Comisiei de Disciplină din cadrul primăriei.

Marian Rotaru nu a primit, deocamdată, nicio sancţiune din partea şefilor din cadrul primăriei, în ciuda faptului că unii oameni politici i-au cerut primarului Marcel Romanescu chiar să-l demită din funcţie. Edilul a anunţat că va respecta paşii legali prin care-l poate sancţiona pe Marian Rotaru. Spune că după ce va citi nota explicativă, comisia de disciplină va face o analiză a celor întâmpla, ulterior urmând să vină cu o propunere de sancţionare a directorului de la Direcţia de Patrimoniu.“După ce voi primi nota explicativă mă voi adresa comisiei de disciplină. Singura sancţiune pe care un primar o poate da în acest moment, conform legii, este o mustrare scrisă. Mă voi adresa comisiei de disciplină să vină cu o propunere de sancţionare în urma unei analizare pe care o va face. I-aş fi aplicat direct o mustrare scrisă, dar pentru că fapta este mult mai gravă voi apela la comisia de disciplină. I-am mai dat o mustrare scrisă pe care a contestat-o. Comisia de disciplină va face o propunere. Eu pot ţine cont sau nu de acea propunere, însă această procedură este obligatorie”, a conchis Romanescu.

loading...
Loading...

Citește și

Adrian Tudor, despre „PUCIUL” din PSD Gorj împotriva lui Weber

Preşedintele executiv al PSD Târgu-Jiu neagă informațiile potrivit cărora, în PSD Gorj, ar exista un …

2 comentarii

  1. Domnule Primar ne-ai dus de nas, sa-ti fie rusine!

  2. modul in care un om se prezinta spune mult despre caracterul si educatia lui ! Faptul ca x,y nu au curajul raspunderii , se ascund ,,dupa deget,, denota faptul ca nu s pregatiti profesional , si…nu poarta nimic nici in pantaloni!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: